More ideas from Waheed
Sitzfenster

Sitzfenster

http://www.archidesignclub.com/magazine/rubriques/architecture/48520-andreas-gruber-ua-house.html?utm_source=newsletter_1075

Good wood - minimal and perhaps a tad brutal from the outside but an oasis of calm on the inside. This heavenly concrete house with wooden accents has been built into a steep slope in the Eisack Valley, South Tyrol, Italy, by local architect Andreas.

like the recessed light track. Also like the hidden bar

Simple yet elegant use of interior lighting within ceiling plains as a visual continuation of vertical intersections. Too often we see ceilings filled with pot lights without any true understanding of illuminating an interior.

Contemporary TV wall unit_SINTESI by Carlo Colombo by Poliform

Contemporary TV wall unit_SINTESI by Carlo Colombo by Poliform Simon likes concept. Need diff materials.

Fire place by Bosmans Haarden. http://ibeebz.com

Lounge / hole in the wall fire / ledge in front of fire/ storage above or perhaps tv above