Tino Maboreke
More ideas from Tino

The flush floor finishes across the tracks allow the interior courtyard to become part of the internal living spaces when the doors are open, effectively extending the properties useable living areas. Description from I searched for this on

This home, designed as a secluded and relaxing environment for a family, has plenty of outdoor room and combines wood with black elements for a dramatic color palette.

This home, designed as a secluded and relaxing environment for a family, has plenty of outdoor room and combines wood with black elements for a dramatic color palette.

It’s getting easier to fulfill your dreams of living in a shipping container above a garage

It’s getting easier to fulfill your dreams of living in a shipping container above a garage