Explore Albanian Cuisine, Albanian Recipes and more!

Kurabie

Welcome to the Mystery of Albania: Albanian traditional food:recepies Read Recipe by cihastings

Kataif - My dads favorite, maybe I'll make it for him one day!

Kalofagas - Greek Food & Beyond by Peter Minakis: Kataïfi (καταϊφι) A sister dessert to Baklava

Patëllxhanë në furrë

Patëllxhanë në furrë

Albanian Culture, Albanian Recipes, Bohemian, Poultry, Delicious Food, Entrees, Fish, Meat, Drink

Pastiço me djath të bardhë

Receta gatimi te thjeshta dhe te shpejta: Petanik me fasule

E kush nuk e kujton këtë ëmbëlsirë dhe nuk e lidh me fëmijërinë. Sa e sa herë e kanë përgatitur për ne nënat tona. Mjafton pak përbërës dhe kemi një ëmbëlsirë të shijshme e të shëndetshme.

Receta për Sultjash

Sultjash - an albanian rice dessert

Pinterest
Search