Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Novom Sadu, Ekman and more!

Bend Milost je osnovan u leto 2005. godine. Do sada su imali svirke širom Slavonije, te u Zagrebu, Bjelovaru, na Krku a prošetali su se i do susedne BiH.

„Rok pesnici“: Slobodan Tišma u Velikoj sali Doma kulture Studentski grad

Todo Mundo World Music Festival u svom drugom izdanju predstavlja nam najbolje od savremene muzike Turske, uz sastave iz Srbije i Hrvatske.

Za sve ljubitelje festivala, za one koje vole da pevaju, plešu i za one koji znaju da otpadaju sa stilom, OTP banka i EXIT vas pozivaju na učešće u akcijima koje vam mogu omogućiti ulaznice za najbolji festival u Evropi. Akcije su zabavne, izazovne i krajnje jednostavne.

Niški industrial bend Figurative Theatre izdao je novi album pod nazivom Svet će opet biti savršen Pt2: Destination Black Planet za nezavisn...

Hardkor pank bendovi The Bridge, Thimble i Violent Chapter sviraće zajedno 6. aprila u beogradskom Domu omladine. Osim zajedničkog nastupa i dobrog provoda, članovi bendova će pokušati da približe ljudima problem retkih oboljenja i da skrenu pažnju na osobe kojima je pomoć najpotrebnija. Ovoga puta uključeni su i ljudi iz organizacije za pomoć licima obolelim od cistične fibroze.