Explore The Web, Chang'e 3, and more!

Explore related topics

Outil 3 en 1 Coupe-bordure/Tondeuse/Dresse-bordure – Brocante du Web

Outil 3 en 1 Coupe-bordure/Tondeuse/Dresse-bordure – Brocante du Web

Inspirations autour du pique-nique ; champêtre, en forêt, au bord de l'eau, place à la rêverie.

(Inspiration) Légumorama, un déjeuner dans le potager - Wedding Land

La Guinche: groupe installé dans une caravane vintage pour "guincher" toute la nuit

La Guinche: groupe installé dans une caravane vintage pour "guincher" toute la nuit

The beautiful miracle garden Dubai

A photo of giant owl garden sculptures in Nantou County, Taiwan took the web by storm. See how animal topiaries can give a garden some eclectic pizazz.

What would Google look like if it was invented in the '80s? It might go a little like this...  This is actually what the program I use at work looks like so yes I could picture this

Now You Can Google Like It's 1986

Prerese bari 700W. Përdoret për të prerë barë në zona të ngushta të kopshtit tuaj dhe për ti dhënë barit formen që ju dëshironi. Ka një motor të fuqishem të shpejtë dhe efikas. Diametri prerës 38 cm të jep mundësine që të presësh në zona të ngushta. Ka një dorezë dytësore për ta bërë atë komode dhe lehtësisht të komandueshme. Fija me diametër 2mm realizon një prerje të shpejtë dhe pa zhyrmë.

Prerese bari 700W. Përdoret për të prerë barë në zona të ngushta të kopshtit tuaj dhe për ti dhënë barit formen që ju dëshironi. Ka një motor të fuqishem të shpejtë dhe efikas. Diametri prerës 38 cm të jep mundësine që të presësh në zona të ngushta. Ka një dorezë dytësore për ta bërë atë komode dhe lehtësisht të komandueshme. Fija me diametër 2mm realizon një prerje të shpejtë dhe pa zhyrmë.

Bosch Tondeuse électrique 1200 W – Brocante du Web

Bosch Tondeuse électrique 1200 W – Brocante du Web

Prerese bari 450W. Përdoret për të prerë barë në zona të ngushta të kopshtit tuaj dhe për ti dhënë barit formen që ju dëshironi. Ka një motor të fuqishem të shpejtë dhe efikas. Diametri prerës 25 cm të jep mundësine që të presësh në zona të ngushta. Ka një dorezë dytësore për ta bërë atë komode dhe lehtësisht të komandueshme. Fija me diametër 1.6mm realizon një prerje të shpejtë dhe pa zhyrmë.

Prerese bari 450W. Përdoret për të prerë barë në zona të ngushta të kopshtit tuaj dhe për ti dhënë barit formen që ju dëshironi. Ka një motor të fuqishem të shpejtë dhe efikas. Diametri prerës 25 cm të jep mundësine që të presësh në zona të ngushta. Ka një dorezë dytësore për ta bërë atë komode dhe lehtësisht të komandueshme. Fija me diametër 1.6mm realizon një prerje të shpejtë dhe pa zhyrmë.

Korrëse bari 1200W. Përdoret për të prerë barin në kopshtin tuaj në lartësi të ndryshme duke filluar nga 20, 40, 60, 80 mm. Ka një motor të fuqishëm të shpejtë dhe efikas. Gjërësia prerëse prej 32 cm e bën atë shumë efikase për të prerë në sipërfaqe të medha. Ka një kosh grumbullues bari me kapacite 35 L dhe lehtësisht të shkarkueshëm. Shumë e lehtë në përdorim.

Korrëse bari 1200W. Përdoret për të prerë barin në kopshtin tuaj në lartësi të ndryshme duke filluar nga 20, 40, 60, 80 mm. Ka një motor të fuqishëm të shpejtë dhe efikas. Gjërësia prerëse prej 32 cm e bën atë shumë efikase për të prerë në sipërfaqe të medha. Ka një kosh grumbullues bari me kapacite 35 L dhe lehtësisht të shkarkueshëm. Shumë e lehtë në përdorim.

Sac à dos de grande capacité étanche

Sac à dos de grande capacité étanche

Pinterest
Search