Explore Olafur Eliasson, Munich Germany, and more!

Explore related topics

Stairs to nowhere...

Amazing sculpture was designed by Olafur Eliasson. It’s a high double spiral staircase made of steel located at the entrance of the KPMG office building in Munich, Germany. The stair is called Umschreibung (Rewriting), and was completed in

This steel staircase sculpture titled "Umschreibung" is a wonderful piece of art designed by Olafur Eliasson. This beautiful merging of art and architecture is a 9 meter-high walk-double spiral of steel in the entrance of the KPMG ( a global accounting firm ) office building in Munich, Germany.

The Infinite Staircase sculpture titled Umschreibung was designed by Olafur Eliasson. The staircase can be found at the entrance of the KPMG office building in Munich, Germany. Photo taken by Christian Krieglsteiner.

Biorenewable research lab: attribute: sustainable; Combination of the shape of the structures and trees looks environmental-friendly and expresses the harmony of everlasting nature and man-made artifacts.

EXPO 2015 : Tous les pavillons des pays participants

Norwegian-Wild-Reindeer-Centre-Pavilion-Snohetta-2

Norwegian Wild Reindeer Centre Pavilion par Snohetta

architecturia:  lighthouse stairs lovely art aqua turquoise teal

☮ Stairs Stairway Travel~ ☮レ o √乇 ❥ L❃ve ☮~ღ~*~*✿⊱☮ --- "come to the lighthouse" by AdrienC Photography, via

Fotografía escalera en palacio abandonado Pati Makowska en 500px

Abandoned Palace Photographed by Pati MakowskaGreater Poland Voivodeship 2013 source: + + + + + + + + + + + + If anyone has any information about which palace or where in Poland this beautiful staircase is, please leave a comment!

Path | 道路 | Chemin | путь | Sentiero | Camino | Dōro |

This picture is perfect the lines of the stairs guides the viewer to the focal point that is the light. The mystery about this picture is that the stairs is leading to Heaven

Zaha Hadid's Heydar Aliyev Centre wins 2014 Design Of The Year. With the alluring curves of the building and the interesting perspectives its wonder to how architecture keeps changing and becoming more complex. #architecture #curves #lighting

Zaha Hadid's Heydar Aliyev Centre wins 2014 Design Of The Year. With the alluring curves of the building and the interesting perspectives its wonder to how architecture keeps changing and becoming e complex.

Pinterest
Search