Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore these ideas and much more!

T-shirt Geeks Have BIG Disks De vrouwelijke versie van de klassiker is een nauwsluitend model met verkorte mouwtjes en heeft een opdruk met de tekst: “Geeks Have BIG Disks”. Blikdicht met aangenaam hoge stofdichtheid en een eersteklas verwerking.

T-shirt The IT Crowd De vrouwelijke versie van de klassieker is een nauwsluitend model met verkorte mouwtjes en heeft een opdruk van ‘die geeks van de IT afdeling’ en de tekst: ‘The IT Crowd’ . Blikdicht met aangenaam hoge stofdichtheid en een eersteklas verwerking.

Dames T-shirt Dolphins are Gay Sharks De vrouwelijke versie van de klassiker is een nauwsluitend model met verkorte mouwtjes en heeft een opdruk met de grappige tekst: “Dolphins Are Gay Sharks”. Blikdicht met aangenaam hoge stofdichtheid en een eersteklas verwerking.

Dames T-shirt Darth Evolution De vrouwelijke versie van de klassiker is een nauwsluitend model met verkorte mouwtjes en heeft een opdruk van de evolutie theorie van aap tot Darth Vader. Blikdicht met aangenaam hoge stofdichtheid en een eersteklas verwerking.

T-shirt There is no place like 127.0.0.1 De vrouwelijke versie van de klassieker is een nauwsluitend model met verkorte mouwtjes en heeft een opdruk met de tekst: “There is no place like 127.0.0.1″. Blikdicht met aangenaam hoge stofdichtheid en een eersteklas verwerking.

T-shirt Pink Freud De vrouwelijke versie van de klassieker is een nauwsluitend model met verkorte mouwtjes en heeft een opdruk waar Pink Floyd en Sigmund Freud elkaar vinden. Blikdicht met aangenaam hoge stofdichtheid en een eersteklas verwerking.

T-shirt I’m Not Weird De vrouwelijke versie van de klassieker is een nauwsluitend model met verkorte mouwtjes en heeft een opdruk met de tekst: “I’m not Weird. I’m Limited Edition”. Blikdicht met aangenaam hoge stofdichtheid en een eersteklas verwerking.

T-shirt Facebook Ruined my Life De vrouwelijke versie van de klassiker is een nauwsluitend model met verkorte mouwtjes en heeft een opdruk met de tekst: “Facebook Ruined my Life”. Blikdicht met aangenaam hoge stofdichtheid en een eersteklas verwerking.

T-shirt Zombies were People Too. De vrouwelijke versie van de klassieker is een nauwsluitend model met verkorte mouwtjes en heeft een opdruk met de tekst: “Zombies were People Too.”. Blikdicht met aangenaam hoge stofdichtheid en een eersteklas verwerking.

T-shirt Big Girls don’t Cry, they Eat De vrouwelijke versie van de klassieker is een nauwsluitend model met verkorte mouwtjes en heeft een opdruk van de, door YouTube beroemd geworden, “Crumpy Cat” en de tekst “Big Girls Don’t Cry, They Eat”. Blikdicht met aangenaam hoge stofdichtheid en een eersteklas verwerking.