Pinterest

Explore these ideas and more!

ОУ „Живко Чинго“ се вклучи во одбележувањето на Денот на шегата

ОУ „Живко Чинго“ се вклучи во одбележувањето на Денот на шегата

Распишани конкурсите за наградата и повелбите - Патрон на градот „Св.Климент Охридски“

Распишани конкурсите за наградата и повелбите - Патрон на градот „Св.Климент Охридски“

Живка Ангелоска избрана за претседател на Советот на општина Охрид

Живка Ангелоска избрана за претседател на Советот на општина Охрид

Задушница

Задушница

Ритмички круг – заедно како едно срце во Пештани

Ритмички круг – заедно како едно срце во Пештани

25 години Супер радио

25 години Супер радио

Одиграно 14 коло од Првата МФЛ

Одиграно 14 коло од Првата МФЛ

Победа за АВ Охрид на гостувањето против Пелистер

Победа за АВ Охрид на гостувањето против Пелистер

Продолжува убавата охридска ракометна приказна

Продолжува убавата охридска ракометна приказна

Успешен настап на младите јуниорки од СК „Охрид“ на Меѓународниот Турнир Пирин 2017

Успешен настап на младите јуниорки од СК „Охрид“ на Меѓународниот Турнир Пирин 2017

Констатирана матност на водата за пиење во Струга

Констатирана матност на водата за пиење во Струга

Пресечен илегален канал за нелегална трговија со сурово кафе од Македонија кон Албанија

Пресечен илегален канал за нелегална трговија со сурово кафе од Македонија кон Албанија

АВ Охрид поразен од Динамик во АБА 2 лигата

АВ Охрид поразен од Динамик во АБА 2 лигата

И овој месец нови наслови на книги во охридската Библиотека

И овој месец нови наслови на книги во охридската Библиотека

Во понеделник ќе бидат презентирани нови детали за градењето на Али Пашината џамија

Во понеделник ќе бидат презентирани нови детали за градењето на Али Пашината џамија

Со низа свечености ќе се одбележи Денот на ослободувањето на Охрид

Со низа свечености ќе се одбележи Денот на ослободувањето на Охрид