Explore Important, Presents and more!

Explore related topics

#Decorar el #passadís: Ha arribat l'hora de que el passadís de les nostres llars deixi de ser un lloc purament de pas i es converteixi en un espai important de la casa! Per aconseguir-ho, us portem quatre #consells que heu de tenir presents a l'hora d'escollir la #decoració! Per @sesejover

Consells: pintar les parets. L'elecció dels #colors de les parets és una decisió molt important. Una bona tria pot ajudar a revitalitzar i renovar la #decoració de la teva llar. De vegades ens precipitem i els escollim sense tenir presents alguns elements que ens ajudaran a trobar una harmonia i a obtenir una #composició perfecta per a cada estança.

Consells: banys funcionals. Si tens un bany petit sabràs que la funcionalitat és el principi més important a l'hora de dissenyar-lo. Això sí, sense oblidar la #decoració. Avui et deixem quatre elements per tenir en compte a l'hora de crear un #bany #funcional.

Consells: com decorar una habitació infantil? Els més petits de la casa es mereixen un bon ‪#‎interiorisme‬ a la seva habitació! Què et semblen aquests consells? N'afegiries algun més?

Escollir una #catifa: El #consell d'avui va dedicat a les catifes, un complement que ajuda a donar calidesa i confort a la #decoració d'una estança. Però, què hem de tenir en compte a l'hora d'escollir-ne una?

Dormitoris funcionals: com escollir els elements imprescindibles en la decoració del nostre dormitori de matrimoni. Consells de decoració i interiorisme de @sesejover #decoracio #habitacio #decoracion

Consells: banys funcionals. Si tens un bany petit sabràs que la funcionalitat és el principi més important a l'hora de dissenyar-lo. Això sí, sense oblidar la #decoració. Avui et deixem quatre elements per tenir en compte a l'hora de crear un #bany #funcional.

This Is What Recruiters Look For On Your LinkedIn Profile | Fast Company | Business + Innovation

Consells: els imprescindibles per a la terrassa. Amb una de les terrasses de DEDON, un dels nostres proveïdors de mobiliari d'exterior, et portem els elements imprescindibles que no poden faltar a la #terrassa de la teva llar. Ara que comença el bon temps és hora de començar a preparar-la per gaudir-la al llarg de tot l'estiu. Si segueixes aquests petits #consells, estem segures que la podràs explotar al màxim!

Organitza la llibreria: Organitzeu millor les vostres #llibreries amb aquests quatre #consells que compartim avui amb tota la comunitat. Les llibreries són un element que influeix molt en la #decoració de les nostres llars i que sovint oblidem. Per @sesejover

Pinterest • The world’s catalogue of ideas
Search