Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Máxima Was, In Den and more!

DEN HAAG - Koningin Máxima was vrijdag aanwezig bij het internationale congres 'Innovatie in toezicht, toezicht en innovatie' van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) in Nieuw Babylon in Den Haag. De koningin hield een openingstoespraak. (Lees verder…)

De Griekse president Prokopis Pavlopoulos is maandagmorgen, 4-7-2016, in Den Haag door koning Willem-Alexander en koningin Máxima verwelkomd bij Paleis Noordeinde.

Willem-Alexander heeft donderdag meer geleerd over de toekomst van de voedselvoorziening. Dat deed de koning tijdens een werkbezoek dat hij met staatssecretaris Van Dam van Economische Zaken bracht aan een akkerbouwbedrijf in Eethen. (Lees verder…)

DEN HAAG - Koning Willem-Alexander heeft donderdag,3-12-2015 heel wat bezoek gekregen. Hij ontving de fractievoorzitters van het Europees Parlement onder leiding van voorzitter Schulz, zo heeft de Rijksvoorlichtingsdienst laten weten.

FRANKFURT - De koningen Willem-Alexander en Filip hebben in het vliegtuig wat te lezen. Ze gaven elkaar als openingshandeling in het Nederlands-Vlaamse paviljoen van de Frankfurter Buchmesse namelijk boeken cadeau. De verzamelde werken van Elsschot voor Willem-Alexander en Slauerhoff voor de Belgische koning. (Lees verder…)

DEN HAAG - Koning Willem-Alexander heeft woensdagochtend weer geloofsbrieven in ontvangst genomen. De nieuwe ambassadeurs van Israël, Bosnië-Herzegovina en Singapore kwamen achtereenvolgens langs op Paleis Noordeinde. (Lees verder…)