Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Den Haag, Queen Maxima and more!

DEN HAAG - Koningin Máxima was vrijdag aanwezig bij het internationale congres 'Innovatie in toezicht, toezicht en innovatie' van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) in Nieuw Babylon in Den Haag. De koningin hield een openingstoespraak. (Lees verder…)

Nieuwe portretten koningin Máxima | ModekoninginMaxima.nl

Leerlingen van het Summa en van het Jan van Brabant College in Eindhoven werden woensdagmorgen verrast door een bezoek van koningin Máxima. Die kwam om te leren over het 'Eigen baas'-programma dat met hulp van Qredits is ontwikkeld om studenten die ondernemer willen worden of daar meer van willen weten, op weg te... (Lees verder…)

Koningin Máxima toog donderdagmiddag naar het Appel Arts Centre in Amsterdam voor de uitreiking van de Prix de Rome. De organisatie daarvan is in handen van het Mondriaan Fonds. Het ontwerp van het sprinkhaanjurkje, 'grasshopper dress' van het Nederlandse (Lees verder…)

Willem-Alexander heeft donderdag meer geleerd over de toekomst van de voedselvoorziening. Dat deed de koning tijdens een werkbezoek dat hij met staatssecretaris Van Dam van Economische Zaken bracht aan een akkerbouwbedrijf in Eethen. (Lees verder…)

DEN HAAG - In het bijzijn van koningin Máxima is maandagmiddag in Den Haag het nieuwe kennisplatform 'De staat van het mkb' gelanceerd. Op deze website wordt informatie gebundeld over het midden- en kleinbedrijf. (Lees verder…)

ALPHEN AAN DEN RIJN - Koningin Máxima is donderdag in Alphen aan den Rijn langs geweest bij bewoners en ondernemers die vorige maand getroffen zijn door het kraanongeluk bij de Julianabrug. Ze sprak ook met medewerkers van het bergingsbedrijf over hun ervaringen en het vorderen van het bergingswerk. Dat meldt de Rijksvoorlichtingsdienst. (Lees verder…)

Koning Willem-Alexander hervatte woensdag, 24-8-2016, zijn werkzaamheden op Paleis Noordeinde. Op de eerste werkdag na zijn terugkeer uit Rio de Janeiro ontving Willem-Alexander achtereenvolgens de nieuwe ambassadeurs van Guatemala, Roemenië en Duitsland.

AMSTERDAM - Koningin Máxima heeft dinsdagmiddag het nieuwe bezoekerscentrum van De Nederlandsche Bank (DNB) in Amsterdam geopend. In het bezoekerscentrum kunnen mensen met games, filmpjes of een speurtocht ontdekken hoe de economie werkt, wat DNB doet en wat de invloed is op hun eigen financiën. (Lees verder…)