Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Blessing Cloud, Cloud 4 and more!

Wens iemand zoiets als liefde, gezondheid, rust, lef of geluk met een Blessing armband. Een lief cadeau wat je altijd bij je kunt dragen, samen met andere armbanden, maar ook heel leuk 'solo'. Een bijzonder leuk vriend(inn)encadeautje! Een wolk staat onder andere symbool voor magie, geluk en dromen.Wit - vrede en vrijheidBlauw - gezondheid en rustGroen - balans en beschermingRoze - vriendschap en liefde

Wens+iemand+zoiets+als+liefde,+gezondheid,+rust,+lef+of+geluk+met+een+Blessing+armband.+Een+lief+cadeau+wat+je+altijd+bij+je+kunt+dragen,+samen+met+andere+armbanden,+maar+ook+heel+leuk+'solo'.+Deze+Blessing+staat+door+de+symboliek+en+de+kleur+symbool+voor+geluk,+gezondheid+en+rust.Een+bijzonder+leuk+vriend(inn)encadeautje!

De schoonheid, perfectie en het mysterieuze van een Geisha heeft iets magisch… Voeg daaraan kimonostof uit Japan, kersenbloesem, grafische motieven en sprekende kleuren toe en je hebt iets heel bijzonders.Meet je pols op met een meetlint of een draadje en kies deze maat hieronder. Wij weten aan de hand hiervan, welke maat armband voor jou perfect is.

"Voor mn mama" Een Wish birdie is een kleine talisman bedoeld om je te herinneren aan iets wat je momenteel goed kunt gebruiken. Wanneer je af en toe even stilstaat bij die boodschap ben je al een heel eind in de goede richting. Deze exclusieve Applepiepieces Wish birdie van keramiek is handgemaakt in Engeland staat o.a. voor balans en rust. Het sterretje staat voor onoverwinnelijkheid!Zorg goed voor ‘m en wie weet wat de toekomst je brengt...

In het flesje van deze My memory ketting kun je iets doen wat een mooie herinnering voor je heeft. Een lokje haar, een stukje trouwjurk, wat zand... you name it.

Draag+classy+Candy+drops+en+je+bent+meteen+een+ander+mens.+De+dikke+Swarovski-druppels+(15mm)+fonkelen+prachtig+in+de+dik+verzilverde+kastjes.+Hiermee+maak+je+van+elke+dag+een+feestje.+Dit+sieraad+zou+zeker+niet+misstaan+in+de+Madonna+Inn+giftshop,+waar+alles+glimt+en+goud+is.+Put+on+your+partydress+én+je+candy+drops+en+shine!Deze+oorbellen+staan,+door+kleur-+en+symboolgebruik,+in+het+kort+voor+helder+inzicht+en+balans.