Explore Comic Artist, Arch, and more!

Explore related topics

Franka Henk Kuijpers

Franka by Henk Kuijpers

Home | FrankaHet nieuwe, lang verwachte Frankaverhaal GEHEIM 1948 gaat op de Stripdagen in Rijswijk in première. Dat wil zeggen de softcover en de hardcover. Later, in Haarlem begin juni, zullen de Collectors Edition en de Luxe boeken volgen.  Henk Kuijpers is aanwezig op de Franka stand om te signeren.

Home | FrankaHet nieuwe, lang verwachte Frankaverhaal GEHEIM 1948 gaat op de Stripdagen in Rijswijk in première. Dat wil zeggen de softcover en de hardcover. Later, in Haarlem begin juni, zullen de Collectors Edition en de Luxe boeken volgen. Henk Kuijpers is aanwezig op de Franka stand om te signeren.

Franka 11: catawikicover detail. Op dit panorama het vertrek van Franka,s droomreis: New York, East River, de zomer van 1957, de supervliegboot PH-UTURE ATLANTIS zal haar maidentrip vieren met de 'Drievoudige Wereld Tour'.In deze droom is alles wèl goed afgelopen: de trotse reder Magnus Ax, zijn  vrouw Aura en hun pas geboren dochtertje April verwelkomen de passagiers.

Franka 11: catawikicover detail. Op dit panorama het vertrek van Franka,s droomreis: New York, East River, de zomer van 1957, de supervliegboot PH-UTURE ATLANTIS zal haar maidentrip vieren met de 'Drievoudige Wereld Tour'.In deze droom is alles wèl goed afgelopen: de trotse reder Magnus Ax, zijn vrouw Aura en hun pas geboren dochtertje April verwelkomen de passagiers.

Decors | Henk Kuijpers

Decors | Henk Kuijpers

Franka Henk Kuijpers

Ex-Libris BD et tirages - Tiré à part - Voertuigen - "Vuurtoren I" - Franka

Pinterest
Search