Pinterest

Explore these ideas and more!

Katja Effting

Katja Effting

The former warehouse turned family residence in Yoro, Japan features a large open space with the kitchen as the center of the house.

Japanese Warehouse Turned Family Home

Japanese practice Airhouse Design Office has converted a former warehouse into this beautiful home in Yoro, Gifu, Japan. The home takes advantage of the features of…

大きくて開放感のある縁の無いシンプルな天窓

【多目的スペース兼客間】暖炉と巨大本棚のある離れ

Built by WSD Architecture in Greater London, United Kingdom with date Images by Wai Ming Ng. Weston Surman & Deane Architecture were commissioned by an author and illustrator to design and build a studio sp.

ONG&ONG Corporate

ONG&ONG offers a comprehensive and integrated approach to design that encompasses urban planning, architecture, landscape, interior, lighting and brand engagement.

Male Bedroom Design With Creative Wallpaper

WHY: I chose this canvas because it looks rough to the touch and it gives the room a good look. The rough texture makes the room seem darker. DEF: Rough texture casts shadows, makes color seem darker space seem smaller.

Materials, such as the plywood used to create ceilings and full-height walls that separate public and circulation areas from the workspaces, were specified in an untreated state to lower their cost and ecological impact. Plywood not used for kitchen cabinets here.

Clare Cousins designs shared offices with colour-coordinated details

http://www.behance.net/daniellyono

Visualizations and design by Daniel Lyono.

{Going down under for our Friday Feature today with Rob Kennon Architects. In this project, I like all the clean-lined millwork, and surprising use of colour.}  Anchored to a steep site near the Yarra River, In-situ House has a strong respect for materials. Atypical to the surrounding neighbourhood, it returns craftsmanship and natural materials to the landscape, while still presenting a home of significant scale. It also challenges the typical planning of a Toorak family home.via

// In-Situ House Toorak, Vic by Rob Kennon Architects. Photography by Derek Swalwell. Landscape Design by Fiona Brockhoff

Galería de Apartamento Copan / SuperLimão Studio - 3

Galería de Apartamento Copan / SuperLimão Studio - 3