Explore Barnes Margaret, Barnes Mary and more!

Explore related topics

Celeste de Blasis - De vlucht van de wilde zwaan - deel 2

Celeste de Blasis - Het lied van de wilde zwaan - deel 3

Celeste de Blasis - De roep van de Wilde Zwaan - deel 1

Rechercheur Jessica (Jessy) Haider (ca. 40) is na een half jaar verlof vanwege de moord op haar zoon Nick weer aan het werk gegaan bij de politie van Maastricht en dat valt niet mee. Haar eerste zaak is de dood van de 16-jarige dochter van een kweker in Valkenburg. Het lijkt om zelfmoord te gaan, maar Jessy denkt al gauw dat het om moord gaat en doet nader onderzoek.

Celeste de Blasis - Verborgen eiland van het geluk

Lijkt een typisch feel-good-roman, maar auteur Isabel Wolff heeft het liefdesverhaal van hoofdpersoon Phoebe vervlochten met het ontroerende levensverhaal van zielsverwante Mrs Bell, waardoor het verhaal een mooie diepte krijgt. Na ingrijpende gebeurtenis in het leven van de hoofdrolspeelster gooit ze haar leven om. Zegt haar baan op bij veilinghuis Christies en start een eigen winkel en webshop.

Zestien jaar geleden is er onder verdachte omstandigheden een baby gestorven. Het hoofd van de landelijke recherche heeft vrienden die hij niet moet hebben. Een psychopaat die een perfect dubbelleven leidt, heeft een netwerk met vertakkingen tot ver in politieke kringen. En Kari Helene Bieler herinnert zich plotseling wat er destijds gebeurd is.

Philippa Carr / Victoria Holt - Het wonder van St. Bruno

Jane McGuire is bang: er zit iemand achter haar aan. Een vriend wordt voor haar ogen vermoord en zij wordt bijna gekidnapt. Waarom? Door wie? Jane is vastbesloten om de dader te vinden.

Pinterest • The world’s catalogue of ideas
Search