Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore To See In and more!

Devil’s Bridge – Duitsland In het prachtige Park Kromlau bevindt zich de Devil’s Bridge. De brug is gebouwd om de optische illusie van de perfécte circel te creëren, dankzij de reflectie van de brug in het water. Fotofanaten van over de hele wereld trekken hiernaartoe om deze optische illusie op beeld vast te leggen. Vanuit Berlijn is het 2 uur rijden naar Park Kromlau.

from Kampeermeneer.nl

Kleine camping op Texel - Kampeermeneer ging kijken

Kamperen op een waddeneiland is heerlijk. Ik krijg altijd een enorm vakantiegevoel van zo’n boottochtje en het voelt echt alsof je alles even achter je kunt laten. Wel is het vaak een enorm gedoe. Omdat de auto niet altijd mee mag, moet je dus al je kampeerspullen meezeulen. Het fijne van Texel is dat je je volgeladen auto zo de boot op rijdt en 20 minuten later er weer af en laat de vakantie maar beginnen. We hebben de kleine camping aan de rand van de duinen met de originele naam de…

Strandcamping Groede, 6 persoons huisjes (4 volw.) aan het strand. De 10 huisjes staan ruim uit elkaar. De grote panoramische ramen zorgen er voor dat u vanuit uw beschutte huisje gedurende de gehele dag kunt genieten van het strand en de zee. Wifi :-)

Lisbon - path along the #Tagus river - People walking, Parque das Nações, Park of the Nations Lisbon, Portugal_2171