Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Meteen, In Het and more!

Geraspte kaarsen meteen kaars in het midden

Gerapte kaarsen met een kaas in het midden

Geraspt kaars!!! Wat heb je nodig: een rasp, verschillende kleuren kaarsen, en een glas. Zet de kaars in het midden van t glas. Ga de overige kaarsen raspen doe het rond de kaars in t glas. Zie foto

Kaarsen maken. oude kaarsen, Mallen, 2 oude pannen + lepel, Lont, Satéprikker. Werkwijze: Snij de kaarsen in stukjes en smelt de kaarsen aubain-marie. Knip het lont op maat, 10cm hoger dan de mal. Neem een druppel kaarsenvet en leg dit op de bodem van de mal. Druk hier 1 uiteinde de lont in en laat het stollen. Bindt het lont strak omhoog rond de satéprikker en leg deze horizontaal op de mal. Giet het kaarsenvet in de mal en laat dit stollen. Haal de kaars afhankelijk van de mal, eruit.

Je hebt nodig een rusieke kaars en een gewone kaars en natuurlijk een leuk glas. Je raspt de rustieke kaars en die kaarskrullen doe je in het glas de gewone kaars zet je er tussen en je hebt een leuk sfeerlicht voor de zomeravonden. Je kunt natuurlijk ook verschillende soorten kleuren kaarsen raspen voor een vrolijk effect!

Tea cup candle holder cup cake stand upcycled johnson brothers strawberry fair