Explore Vogue India, Walkway and more!

Explore related topics

The designer's natural forte is deep rooted in structure

The designer's natural forte is deep rooted in structure

Dwell - Have You Ever Wanted to Stay in a Norwegian Sea Cabin? This boutique hotel on Norway's Manshausen Island is made up of four sea cabins that jut out from their natural ledge. Architect Snorre Stinessen carefully positioned them on an existing stone quay and built them to fit two to four travelers, or a family of five. To allow them to cantilever off the edge, their cross laminated timber floor plates are mounted onto two steel beams.

Have You Ever Wanted to Stay in a Norwegian Sea Cabin?

Dwell - Have You Ever Wanted to Stay in a Norwegian Sea Cabin? This boutique hotel on Norway's Manshausen Island is made up of four sea cabins that jut out from their natural ledge. Architect Snorre Stinessen carefully positioned them on an existing stone quay and built them to fit two to four travelers, or a family of five. To allow them to cantilever off the edge, their cross laminated timber floor plates are mounted onto two steel beams.

What about the curriculum? How is that changing? The building will be our…

What about the curriculum? How is that changing? The building will be our…

school atrium - Google Search

school atrium - Google Search

So cool! Get a good look at this very interesting home - http://www.ifitshipitshere.com/wild-cliffside-home-with-zinc-roof-by-gilbartolome-architects/

So cool! Get a good look at this very interesting home - http://www.ifitshipitshere.com/wild-cliffside-home-with-zinc-roof-by-gilbartolome-architects/

An artist-designed intervention called "Echo Orbit" is adding shade as well as beauty to Brisbane. Beneath the canopy are local musicians's song lyrics painted onto the sidewalk, reflecting the artistic importance of the site. #LQC #Placemaking

An artist-designed intervention called "Echo Orbit" is adding shade as well as beauty to Brisbane. Beneath the canopy are local musicians's song lyrics painted onto the sidewalk, reflecting the artistic importance of the site. #LQC #Placemaking

Image result for tensile shade structures Walkway

Image result for tensile shade structures Walkway

Habitable Polyhedron designed by Colombian architects Manuel Villa and Alberto González Sepúlveda

Habitable Polyhedron designed by Colombian architects Manuel Villa and Alberto González Sepúlveda

Pinterest
Search