Explore The Netherlands, Gouda, and more!

Explore related topics

<3

10 Best Places to Visit in the Netherlands – Touropia Travel Experts

Cheese Market - Gouda, Zuid Holland  A MUST IF YOU STAY WITH MY FAMILY THERE. AND, you must get a picture taken dressed in the traditional garb - regardless of your age!!!

Cheese Market - Gouda, Zuid Holland - The variety of cheese is amazing. There are several cheese shops around. There's even a cheese museum.

Elburg, kaarsrechte straten en toch schilderachtig

Elburg, kaarsrechte straten en toch schilderachtig

Zandvoort aan Zee

Zandvoort aan Zee

Dordrecht, Netherlands

Dordrecht, is a city and municipality in the western Netherlands, located in the province of South Holland. It is the fourth largest city of the province, having a population of in Th.

the village of Den Burgh, on the island of Texel,one of the Waddeneilanden, north of Holland

Den Burgh, Texel Netherlands, Waddeneilanden, north of Holland

groninger landschap - Google zoeken

groninger landschap - Google zoeken

Het Oude Raadhuis van Oud Beijerland werd in 1622 gebouwd op een uit 1595 daterende brug over het riviertje de Vliet.  Het in laat-renaissancestijl opgetrokken gebouw omvat een souterrain, bel-etage en zolder. De voorgevel met bordes wordt in het midden bekroond door een halsgevel met drie nissen. In de middelste staat een beeld van Vrouwe Justitia, de Romeinse godin van de gerechtigheid. In de andere twee nissen staan schildhoudende leeuwen.

Het Oude Raadhuis van Oud Beijerland werd in 1622 gebouwd op een uit 1595 daterende brug over het riviertje de Vliet. Het in laat-renaissancestijl opgetrokken gebouw omvat een souterrain, bel-etage en zolder. De voorgevel met bordes wordt in het midden bekroond door een halsgevel met drie nissen. In de middelste staat een beeld van Vrouwe Justitia, de Romeinse godin van de gerechtigheid. In de andere twee nissen staan schildhoudende leeuwen.

Pinterest
Search