Explore these ideas and much more!

Een herinneringsdoos

Een herinneringsdoos

Herinneringsdoos    Anita Witzier volgde een jaar lang verschillende gezinnen waarin een gezinslid ongeneeslijk ziek is  en vulde samen met hen een herinneringsdoos.  Klik op de link om dit te bekijken. http://www.tvgids.nl/Liefde_voor_later/programma/14776893/

Herinneringsdoos Anita Witzier volgde een jaar lang verschillende gezinnen waarin een gezinslid ongeneeslijk ziek is en vulde samen met hen een herinneringsdoos. Klik op de link om dit te bekijken. http://www.tvgids.nl/Liefde_voor_later/programma/14776893/

Deze uitvaartkisten zijn uniek en onderscheiden zich door toepassing van in het oog springende katoenen stoffen voorzien van een zachte, gewatteerde onderlaag. Door het gebruik van deze materialen voelen de kisten zacht aan en hebben ze een hoge aaibaarheidsfactor. In combinatie met de dessins geeft dit de kist een persoonlijke en vriendelijke uitstraling.   Deze uitvaartkisten zijn geschikt voor zowel cremeren als begraven (ook voor natuurbegraafplaatsen).

Deze uitvaartkisten zijn uniek en onderscheiden zich door toepassing van in het oog springende katoenen stoffen voorzien van een zachte, gewatteerde onderlaag. Door het gebruik van deze materialen voelen de kisten zacht aan en hebben ze een hoge aaibaarheidsfactor. In combinatie met de dessins geeft dit de kist een persoonlijke en vriendelijke uitstraling. Deze uitvaartkisten zijn geschikt voor zowel cremeren als begraven (ook voor natuurbegraafplaatsen).

De bewaarders | Herinneringen kistje

De bewaarders | Herinneringen kistje

Herinneringsdoos

Herinneringsdoos

Aanvragen via de landelijke catalogus: Kinderen in spagaat - rouw na scheiding en overlijden - Leoniek van der Maarel - Handreiking voor hulpverlening aan kinderen van wie de ouders zijn gescheiden of van wie een van de ouders na de echtscheiding is overleden.

Does your child have low self-esteem? Whether he gets bullied for a learning disability or she feels weird about going through puberty early, learn how to build confidence in children with these self-esteem activities for children.

Koestering | herdenken

Koestering | herdenken

Een afdruk van gips

Een afdruk van gips

Pinterest
Search