Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Column Het, Duet Relatiebemiddeling and more!

Mijn man is 4 jaar geleden van me weg gegaan, net op het moment van ons leven dat we konden beginnen genieten. Ik had en heb het daar moeilijk mee, want had het niet zien aankomen en heb hem altijd graag gezien. Nu ben ik ook boos op hem, om wat hij me aangedaan heeft, maar ook over hoe hij zich vandaag tegenover mij opstelt. Op feestjes van de kinderen en kleinkinderen kan hij me nog altijd niet aankijken en praat hij niet met mij. Ik heb een vriendin die weduwe is en ik benijd haar…

Ik ben een 27-jarige man en in december trouw ik met mijn vriendin. We zijn drie jaar samen en de relatie zat altijd goed. Omdat zij iets speciaals wil maken van onze openingsdans, volgen we dansles, maar dat loopt helemaal niet zo goed. Het klinkt belachelijk, maar op de een of andere manier beschadigt dit hele gedoe de band die wij hadden. Relatiedeskundige Rika Ponnet geeft advies.

Ik ben drie jaar samen met een man en onze relatie loopt heel goed. Hij is nu zes jaar weduwnaar. Zijn vrouw kwam om bij een tragisch ongeval tijdens een bergwandeling samen met hem. Ook al geniet hij samen met mij van het leven en heb ik het gevoel dat hij me echt graag ziet, toch voel ik ook dat het verdriet om zijn partner er nog altijd is. Ik heb het daar heel moeilijk mee, alsof ik niet in staat ben hem gelukkig te maken. Dat vreet aan mij. Hoe ga ik hier het beste mee om?