Explore Rooftop Lawns, Rooftop Garden and more!

Explore related topics

Coca-Cola Pavilion For The London Olympics designed by Asif Khan & Pernilla Ohrstedt | Afflante.com

Coca-Cola Pavilion For The London Olympics designed by Asif Khan & Pernilla Ohrstedt | Afflante.com

“Oxygen Eco-tower, your villa in the sky”. The design strategy aims at upgrading the traditional concept of villas, through a new residential tower reflecting a sustainable vision that develops upwards, to minimize the use of the soil in...

“Oxygen Eco-tower, your villa in the sky”. The design strategy aims at upgrading the traditional concept of villas, through a new residential tower reflecting a sustainable vision that develops upwards, to minimize the use of the soil in...

Transparent House Consists of Alternating Levels Connected by Multiple Staircases - My Modern Met

Transparent House Consists of Alternating Levels Connected by Multiple Staircases - My Modern Met

Tomar Hill House CONTAMINAR ARQUITECTOS  http://europaconcorsi.com/projects/276849?utm_campaign=ec_newsletter&utm_content=project_276849&utm_medium=email&utm_source=newsletter_524

Tomar Hill House CONTAMINAR ARQUITECTOS http://europaconcorsi.com/projects/276849?utm_campaign=ec_newsletter&utm_content=project_276849&utm_medium=email&utm_source=newsletter_524

528bed2fe8e44e53680000ad_day-center-for-alzheimer-s-patients-luis-navarro-jover-carlos-s-nchez-garc-a-ngel-mart-nez-garc-a_07.jpg (2000×1327...

528bed2fe8e44e53680000ad_day-center-for-alzheimer-s-patients-luis-navarro-jover-carlos-s-nchez-garc-a-ngel-mart-nez-garc-a_07.jpg (2000×1327...

On a narrow, kinked plot, the Grass Cave house is a series of grassy platforms, which contain the small house. From the street, a large platform looms overhead, covering the entrance and car park. Inside, frosted glass lets in light, while maintaining privacy. A central core houses a pantry and bathroom on the first and ground floor, and serves as a light well and a ventilation stack. http://www.frameweb.com/news/grass-cave-house-by-makiko-tsukada-architects

On a narrow, kinked plot, the Grass Cave house is a series of grassy platforms, which contain the small house. From the street, a large platform looms overhead, covering the entrance and car park. Inside, frosted glass lets in light, while maintaining privacy. A central core houses a pantry and bathroom on the first and ground floor, and serves as a light well and a ventilation stack. http://www.frameweb.com/news/grass-cave-house-by-makiko-tsukada-architects

Pinterest
Search