Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Se Nije, Inspiration Quotes and more!

from It's Always Autumn

easy DIY nightgown refashion/sewing tutorial

We all have an opinion about what to do after we suffer a breakup. You should move on! Standing there looking around to see if that person will return to your life, It's not healthy. Tie your shoestring so you want fall and hurt yourself even more. Start moving forward and don't look back the future is in front of you not behind you. (djs)

Ima ljudi koji misle da se širenje pozitivne energije može naučiti, da postoje fraze, riječi ili rečenice koje stvaraju pozitivnu energiju same po sebi. Nije tako. Energija, pozitivna ili negativna, nalazi se u čovjeku. Ne može iz čovjeka izaći ono čega tamo nema. Da bismo mogli širiti mir, moramo se najprije mirom napuniti. Da bismo mogli širiti radost, mora nam najprije srce biti radosno. U suprotnom, i riječi najveće utjehe zvučat će kao napad iz usta nezadovoljnog čovjeka.

from Polyvore

Untitled #685

"Untitled #685" by xlucasx ❤ liked on Polyvore featuring ...Lost, Pieces, men's fashion and menswear

"Osećanje da nam izmiče vreme i da nikad nije dovoljno iskorišćeno, u prostoru ograničeno u svetilištima u kojima se zarađuje novac, da bismo pomoću njega kasnije gubili vreme. Kad bismo shvatili vreme razumeli bismo i smrt. Kad bismo smrt razumeli umeli bismo da živimo. Kad bismo umeli živeti vreme bi nam bilo jasno." Neobjavljeni dnevnik '83

from Global Media

DRŽAVO STIDI SE! DECA PADAJU U NESVEST OD GLADI!

Državo stidi se: Maja Paunović zaposlena u Hitnoj pomoći nije mogla da zadrži suze nakon poziva iz jedne osnovne škole a tu priču objavila je na svom Facebook profilu.

Nije da se mi ne usudjujemo zato što su neke stvari teške već su one teške što se mi ne usudjujemo ...

"Iz toga kako čovek sa Balkana vidi svet, videće se možda i kakvi smo sami. U drugima, kao u ogledalu, videćemo sebe; u njihovim vrlinama, svoje mane; u njihovim mogućnostima, svoja ograničenja; u njihovim sposobnostima, svoje nemoći. A nadajmo se, premda nada nije velika, u njihovim manama, ograničenjima i nemoćima, izvesnu šansu za samopoštovanje." Sabrana pisma iz tuđine Podvodna fotografija, Alix Malka