Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Mally King, Merk Milly and more!

Milly Mally loopfiets KING (rood) Milly Mally KING loopfietsen serie met zijn vrolijke kleuren staat voor Stoer en Eigenzinnig. Kwaliteitsspeelgoed van het merk Milly Mally geeft u de zekerheid van jarenlang speelplezier. De gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan de strengste Europeese eisen volgens het nieuwe speelgoedbesluit.

Milly Mally loopfiets KING (blauw) Milly Mally KING loopfietsen serie met zijn vrolijke kleuren staat voor Stoer en Eigenzinnig. Kwaliteitsspeelgoed van het merk Milly Mally geeft u de zekerheid van jarenlang speelplezier. De gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan de strengste Europeese eisen volgens het nieuwe speelgoedbesluit.

Milly Mally loopfiets KING (paars) Milly Mally KING loopfietsen serie met zijn vrolijke kleuren staat voor Stoer en Eigenzinnig. Kwaliteitsspeelgoed van het merk Milly Mally geeft u de zekerheid van jarenlang speelplezier. De gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan de strengste Europeese eisen volgens het nieuwe speelgoedbesluit.

DipDap luxe houten loopfiets set groen - antraciet Loopfietsen van DipDap is een houten constructie gecombineerd met stalen montage delen. De hoogst haalbare kwaliteit welke op dit moment verkrijgbaar is in zijn branche.

Milly Mally loopfiets KING (roze) Milly Mally KING loopfietsen serie met zijn vrolijke kleuren staat voor Stoer en Eigenzinnig. Kwaliteitsspeelgoed van het merk Milly Mally geeft u de zekerheid van jarenlang speelplezier. De gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan de strengste Europeese eisen volgens het nieuwe speelgoedbesluit.

Loopfiets Eurotrike de Luxe (Deep Black and Blue) De Loopfiets Eurotrike de Luxe is de totaal vernieuwde kijk op loopfietsen. Deze coolste loopfiets van 2013 is nu ook in Nederland bij Luùster4kids verkrijgbaar! Met zijn superbrede wielen zonder spaken en een slijtvast en soft (rubber-like) oppervlak geeft de EuroTrike de luxe zeer veel stabiliteit. Kinderen leren met deze loopfiets jong hun evenwicht te bewaren.

Loopfiets Eurotrike de Luxe (Deep Black and Green) De Loopfiets Eurotrike de Luxe is de totaal vernieuwde kijk op loopfietsen. Deze coolste loopfiets van 2013 is nu ook in Nederland bij Luùster4kids verkrijgbaar! Met zijn superbrede wielen zonder spaken en een slijtvast en soft (rubber-like) oppervlak geeft de EuroTrike de luxe zeer veel stabiliteit. Kinderen leren met deze loopfiets jong hun evenwicht te bewaren.

Mentari Toy driewieler Nils

Base Toys houten loopfiets guido

Feber Motofeber Sweet loopfiets De loofiets Sweet van ons Topmerk Feber is een geweldige meiden-loopfiets. De motofeber sweet loopfiets is met zijn stabiele wielen een echte aanrader voor ieder kind om snel het evenwicht aan te leren en veel speelplezier te beleven. De kunststof loopfiets is gemaak van zeer slijtvast, degelijk kunststof welke door het lichtgewicht ook te gebruiken is door de allerkleinsten onder ons.