Explore Melbourne, Meeting Rooms, and more!

Explore related topics

http://architectureau.com/articles/western-bace/

Western BACE provides startup companies with offices, a cafe, meeting rooms, a space for anchor tenants and a separate workshop.

Wood. Planks. Stacking. Packing. Renzo Piano

O discurso afinado de Renzo Piano

Temporary auditorium in L'Aquila, L’Aquila, 2012 - RPBW - Renzo Piano Building Workshop, Atelier Traldi

Leitz-Park Employee and Family Day  #Leica100 © DPF

Leitz-Park Employee and Family Day #Leica100 © DPF

RCR arquitectes, Eugeni Pons · Sant Antoni – Joan Oliver Library

Sant Antoni – Joan Oliver Library, Senior Citizens Center and Cándida Pérez Gardens, Barcelona, Spain

VPO DE TOYO ITO EN LOGROÑO | TOYO ITO'S SOCIAL HOUSING IN LOGROÑO by Gon.photo, via Flickr

A grid can be used to make complex forms as well as simple forms. In an example like this at the New Milan Trade Fair the grid is building a more complex shape, but it showing off an understanding of how the shape works.

French Studio Atelier Vecteur Completes Oscillating Timber Tunnel http://parisdesignagenda.com/french-studio-atelier-vecteur-completes-oscillating-timber-tunnel/ #design #timber #woodworking #garden #wooden

French Studio Atelier Vecteur Completes Oscillating Timber Tunnel

atelier vecteur has constructed an oscillating timber tunnel in nantes to protect pedestrians from a nearby construction site.

Beatrice Hutton Award – Griffith University Student Guild Uni Bar and Link Refurbishment by Push. Photo by Eason Creative.

Push Architecture won the Building of the Year award for its refurbishment of the Griffith University Student Guild at the AIA Gold Coast/Northern Rivers

Six Degrees Architects references De Stijl and late modernism in its design of this business accelerator for the burgeoning community of Melton, west of Melbourne.

A pair of parallel two-storey rectangular forms house the offices and meeting rooms and are linked by bridges containing the services.

Overland transforms San Antonio warehouse into a studio

Overland transforms San Antonio warehouse into a studio

entry: Hughes Warehouse Adaptive Reuse by Overland Partners

Pinterest
Search