Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Gekomen Zo, Dit Foto and more!

Tijdens de verbouwing van de woonkamer ben ik dit foto tegen gekomen, zo moet het worden!

Blijkbaar kan niet alleen een studie iets zeggen over je uiterlijk, maar je naam ook. Verschillende onderzoeken -waaronder één van een dating app- zijn tot de conclusie gekomen dat vrouwen met een bepaalde naam knapper zijn dan gemiddeld. Als je zo heet dan mag je in je handjes knijpen. En je hebt weer inspiratie voor de naam van je toekomstige kinderen ;-).

GM! Mijn ontbijtje staat in de oven. Ik vind mijn vrije dag altijd zo fijn, net iets langer blijven liggen, ontbijtje in de oven en de rest van de dag tijd voor dingen waar je in het weekend niet aan toe bent gekomen. Heerlijk!

Het Italiaanse designnmerk Mango is met enkele fraaie nieuw modellen op de markt gekomen! Zo is er voor de wintersporters die wat speciaals willen skihelm met vizier van Mango met een houtstructuur, 3 fluorkleuren en een carbonuitvoering!

Misschien herken je het wel; net verhuisd, alle kamers zijn netjes geverfd en gezellig ingericht. Natuurlijk heeft de slaapkamer ook een likje verf gekregen, maar veel verder dan een bed en een kast neerzetten ben je nog niet gekomen. Zo ging het in ieder geval wel tijdens onze verhuizing, daarom heb ik 9 hele verschillende maar toch inspirerende slaapkamers uitgezocht. Inspiratie voor jullie en voor mij!

Zalm met courgetterolletjes van Pascale Naessens (Hapjes Princess: Don't eat less - Eat better)

Zalm met courgetterolletjes van Pascale Naessens | Hapjes Princess: Don't eat less - Eat better | Bloglovin

Michiel van der Kley vertelt over project egg hoe het zo gekomen is en over het nieuwe project het ontwikkelen van een nieuwe beeldtaal met behulp van 3D printen…

Tijdens de verbouwing van de woonkamer ben ik dit foto tegen gekomen, zo moet het worden!

Mijn (nu al) favo aflevering van vtwonen! Ik dacht dat ik niet zo van de kleur was, maar er is zoveel sfeer gekomen in deze kleurrijke woonkamer

Quote-soms-lukt-het-allemaal-niet-meer-geef-niet-op-omdat-je-al-zover-gekomen-bent