Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Gekomen Zo, Dit Foto and more!

Tijdens de verbouwing van de woonkamer ben ik dit foto tegen gekomen, zo moet het worden!

GM! Mijn ontbijtje staat in de oven. Ik vind mijn vrije dag altijd zo fijn, net iets langer blijven liggen, ontbijtje in de oven en de rest van de dag tijd voor dingen waar je in het weekend niet aan toe bent gekomen. Heerlijk!

Onze eigen Sinterklaas, zwarte piet, Americo taart voor 5 december, met cadeautjes en wortels & suikerklontjes voor het paard!

Het Italiaanse designnmerk Mango is met enkele fraaie nieuw modellen op de markt gekomen! Zo is er voor de wintersporters die wat speciaals willen skihelm met vizier van Mango met een houtstructuur, 3 fluorkleuren en een carbonuitvoering!

Blijkbaar kan niet alleen een studie iets zeggen over je uiterlijk, maar je naam ook. Verschillende onderzoeken -waaronder één van een dating app- zijn tot de conclusie gekomen dat vrouwen met een bepaalde naam knapper zijn dan gemiddeld. Als je zo heet dan mag je in je handjes knijpen. En je hebt weer inspiratie voor de naam van je toekomstige kinderen ;-).

Tijdens de verbouwing van de woonkamer ben ik dit foto tegen gekomen, zo moet het worden!

from Bloglovin’

Zalm met courgetterolletjes van Pascale Naessens (Hapjes Princess: Don't eat less - Eat better)

Zalm met courgetterolletjes van Pascale Naessens | Hapjes Princess: Don't eat less - Eat better | Bloglovin

Misschien herken je het wel; net verhuisd, alle kamers zijn netjes geverfd en gezellig ingericht. Natuurlijk heeft de slaapkamer ook een likje verf gekregen, maar veel verder dan een bed en een kast neerzetten ben je nog niet gekomen. Zo ging het in ieder geval wel tijdens onze verhuizing, daarom heb ik 9 hele verschillende maar toch inspirerende slaapkamers uitgezocht. Inspiratie voor jullie en voor mij!