Explore Red Cedar, Wood and more!

Explore related topics

L’ensemble de la surélévation est traité à l’identique de l’existant, en enduit blanc. Des volets coulissants en bois viennent rappeler le bardage de l’extension en red cedar.

L’ensemble de la surélévation est traité à l’identique de l’existant, en enduit blanc. Des volets coulissants en bois viennent rappeler le bardage de l’extension en red cedar.

Nutmeg & Company Home: Before & After :Curb Appeal Part 2

The Perfect Paint Schemes for House Exterior

MODÈLE D'INSPIRATION SCANDINAVE   Maison aux planchers inversés, chambres au rez-de-chaussée et cuisine, salle à manger et salon à l'étage (# 3891)  http://www.dessinsdrummond.com/detail-plan-de-maison/info/oslo-scandinave-1003239.html

W3891 - Maison aux planchers inversés, chambres au rez-de-chaussée et cuisine, salle à manger et salon à l'étage

MODÈLE D'INSPIRATION SCANDINAVE Maison aux planchers inversés, chambres au rez-de-chaussée et cuisine, salle à manger et salon à l'étage (# 3891) http://www.dessinsdrummond.com/detail-plan-de-maison/info/oslo-scandinave-1003239.html

Moderne, cette piscine a un fond inhabituel, couleur bleu-vert !  #pool #dccv #swimmingpool #piscine

Moderne, cette piscine a un fond inhabituel, couleur bleu-vert ! #pool #dccv #swimmingpool #piscine

CONTEMPORARY HOUSE RENOVATION AND EXTENSION CROUCH END NORTH LONDON New aluminium sliding folding doors span the full width of the garden extension and a structural glass fixed rooflight also spanning across the extension both combine to maximise daylight within the newly created kitchen and dining area connecting the space seamlessly to the garden when doors are opened fully. London Architects and Interior Designers www.crawfordpartnership.co.uk

CONTEMPORARY HOUSE RENOVATION AND EXTENSION CROUCH END NORTH LONDON New aluminium sliding folding doors span the full width of the garden extension and a structural glass fixed rooflight also spanning across the extension both combine to maximise daylight within the newly created kitchen and dining area connecting the space seamlessly to the garden when doors are opened fully. London Architects and Interior Designers www.crawfordpartnership.co.uk

Pinterest
Search