Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Resultatene Med, Med Deg and more!

Siri Fossing - Her får du i all hovedsak gode, enkle og ujålete oppskrifter som funker i en travel hverdag. Jeg støvsuger nettet og kokebøker for den perfekte hverdagsmiddagen som tar 30-45 minutter - og deler resultatene med deg.

"Både blogg sirifossing.no og matapp appetitt er full av raske gode hverdagsretter som f.eks denne: Svensk blomkål. Blomkål kokes og moses med kremost, toppes med bacon, finrevet sitron, timian og pepper. Middag på nullkommaniks! #rettfrahjertet #svenskblomkål #blomkål #middag #hverdagsmat #cauliflower #bacon #kremost #creamcheese #thyme #timian #lemon #sitron #mat #matblogg

Jordskokk er perfekt som suppe med sin nøttete, søte smak. Toppet med sprøstekt sopp og knasende krutonger, er dette en innertier.

from Mitt Kök

Pasta med räkor, fänkål, citron, vitt vin och dill

Och Dill,Vin Och,Vitt Vin,Pasta Med,Picknick,Lunch,Perfectly

Gresk-inspirert lammelår med fetaost

from webopskrifter.dk

Hakkebøffer i fad

Lækre hakkebøffer, som tilberedes i et fad sammen med en forrygende paprikasovs. Det er nemt hverdagsmad, når det er allerbedst.

Dette er en innertier ev en middag, altså. Du tar noe tortillas, fyller de med det du vil ha, ru...

from Mitt Kök

Stekt falukorv med senapsstuvade grönsaker på knäckebröd

Knaprigt och gott blir det att lägga den stekta falukorven på knäckebröd. En enkel och trevlig middag.

Wraps med spekeskinke, kremost, avokado og jordbær

Frasgoda vegetariska blomkålsbollar som påminner om falafel i utseende och konsistens, men med en helt egen ljuvlig smak. Ajwainfrön är en krydda som påminner om timjan i doften och libbsticka i smaken. Perfekt även som plockmat på buffén!