Pinterest

Explore these ideas and much more!

Sven Matt: House for Gudrun - Thisispaper Magazine

Sven Matt: House for Gudrun - Thisispaper Magazine

Sven Matt: House for Gudrun - Thisispaper Magazine

Sven Matt: House for Gudrun - Thisispaper Magazine

Casa HAMRA,Planta

Galería de Casa HAMRA / DinellJohansson - 24

Studio DinellJohansson designed this simple barn-like home in Sweden - a rectangular structure with a focus on sustainability and minimisation of waste.

MUSICIAN'S HIDEWAY IN MILAN 2011

MUSICIAN'S HIDEWAY IN MILAN 2011

plywood cube bench design  ==> banquette

Plywood House by Johannes Norlander Arkitektur

Built in bench, House Morran - a renovated cottage sheathed in black pine tar-coated plywood near Gothenburg, Sweden by Johannes Norlander Arkitektur Photos by Rasmus Norlander

MUSICIAN'S HIDEWAY IN MILAN 2011

MUSICIAN'S HIDEWAY IN MILAN 2011

MUSICIAN'S HIDEWAY IN MILAN 2011

MUSICIAN'S HIDEWAY IN MILAN 2011

Hewitt Ave House | Altius Architecture, Inc.

An archive of all of our projects.

St Pancras Penthouse Apartment by Thomas Griem

St Pancras Penthouse Apartment by Thomas Griem

The St Pancras Penthouse Apartment in London developed by Thomas Griem of TG Studio. Notes from TG Studio: TG-Studio has transformed this 3 bed space penthouse

House H / Hiroyuki Shinozaki Architects © Fumihiko Ikemoto

House H / Hiroyuki Shinozaki Architects

Built by Hiroyuki Shinozaki Architects in Chiba, Japan with date Images by Fumihiko Ikemoto. This is a house for young couple and their child, located in Matsudo, Chiba Prefecture. Matsudo City has a background.

A house to double as gallery gave rise to a series of flexible spaces which can be transformed by the occupant. The living space is presented as a single volume stretching out to the garden. This longitudinal space has an inhabited wall which opens up to reveal kitchen, stairwell, fireplace and settee. All the essentials of daily living are thus housed behind a folding; white wall. One of these openings conceals a hidden dimension – a light strewn stairwell, which leads to the bedrooms…

A house to double as gallery gave rise to a series of flexible spaces which can be transformed by the occupant. The living space is presented as a single volume stretching out to the garden. This longitudinal space has an inhabited wall which opens up to reveal kitchen, stairwell, fireplace and settee. All the essentials of daily living are thus housed behind a folding; white wall. One of these openings conceals a hidden dimension – a light strewn stairwell, which leads to the bedrooms…

Beech House by Altius Architecture

Beech House by Altius Architecture

Architecture, Extraordinary Modern House View Building Glass Windows ~ Amazing Modern House by Altius Architecture