Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Schitterend Land, Over Marrakech and more!

from Foursquare

Dar el Bacha

Wil je langs de Koningssteden reizen in Marokko? Doen! Het is een schitterend land. Bekijk alle tips over Marrakech, Fez, Meknes en Rabat.

from Foursquare

Kasbah Des Oudayas

Reizen langs de Koningssteden, een geweldige rondreis in Marokko. Bekijk Marrakech, Fez, Rabat en Meknes. In dit artikel vind je alle tips en highlights.

from Foursquare

Marrakech (مراكش)

Winkelen is bijna een must tijdens een stedentrip Marrakech. Verdwaal in de medina en laat je helemaal gaan. Bekijk alle tips over Marrakech.

from Foursquare

Marrakech Medina

In de medina van Marrakech kijk je je ogen uit. Je kunt er geweldig winkelen. Durf gerust een beetje af te dingen. Normaal gesproken moet je op ongeveer de helft van het eerste genoemde bedrag uitkomen. Bekijk alle tips voor een stedentrip Marrakech.

from Foursquare

Marrakech (مراكش)

Een perfecte dag in Marrakech. Maak je een stedentrip Marrakech of een rondreis Marokko en heb je niet zo veel tijd? Zo haal je het beste uit je stedentrip Marrakech.

from Foursquare

Marrakech (مراكش)

Heb je zin in een stedentrip Marrakech? Ga dan beslist naar Palais de Bahia, één van de mooiste bezienswaardigheden van Marrakech. Bekijk alle tips over Marrakech.

from Foursquare

Marrakech Medina

Op zoek naar een perfecte stedentrip in de winter? Lekker van het zonnetje genieten en er even helemaal tussenuit? Ga naar Marrakech! Bekijk alle tips voor een winterse stedentrip Marrakech | Mooistestedentrips.nl

from Foursquare

Essaouira

Essaouira is een prachtig stadje, aan de kust van Marokko. Een echte must-see, bijvoorbeeld in combinatie met een stedentrip Marrakech. Bekijk alle tips over een bezoek aan Essaouira.