Explore Minimalist Architecture and more!

Explore related topics

#NosGusta #NosInspira CREA-PB Headquarters

CREA-PB Headquarters - Picture gallery

Image 5 of 16 from gallery of CREA-PB Headquarters / MAPA. Photograph by Leonardo Finotti

Escritório MAPA  - Campina Grande - PB - https://concursosdeprojeto.org/2014/01/31/sede-do-crea-pb-campina-grande-paraiba/

Sede do CREA-PB – Campina Grande – Paraíba

Escritório MAPA - Campina Grande - PB - https://concursosdeprojeto.org/2014/01/31/sede-do-crea-pb-campina-grande-paraiba/

GSMM architetti, Giorgio Santagostino, Mónica Margarido · Mensa scolastica a Merano

Since 1998 the Web Atlas of Contemporary Architecture

toronto's "four seasons centre for the performing arts", west wall, seen from university avenue south of queen.

Four Seasons Centre for the Performing Arts, west facade, Toronto, ON © Sam Javanrouh

Recycled timber

Peninsula House by Watson Architecture + Design: Set amidst the wild and rugged coastline of Portsea in Victoria, Australia, the Peninsula House is

San Michele Cemetary Island, Venice, Italy  Recinto XXIII  David Chipperfield, architects, 1998-2013

San Michele Cemetary Island, Venice, Italy Recinto XXIII David Chipperfield, architects, 1998-2013

Casa Cubo / AR Arquitectos

Casa Cubo / AR Arquitectos

The Cube House by AR Architects is a great exercise in restraint and need. The long concrete bench that runs the length of the house and then continues into the

http://dlw.baunetz.de/sixcms/media.php/628/thumbnails/2.240475.jpg.240479.jpg

http://dlw.baunetz.de/sixcms/media.php/628/thumbnails/2.240475.jpg.240479.jpg

Gallery - The Shed / Haworth Tompkins, by Philip Vile - 6

Gallery of The Shed / Haworth Tompkins, by Philip Vile - 6

DETAIL - Magazine of Architecture + Construction Details - Error 404

edificio-residencial-domingos-crescencio_04

edificio-residencial-domingos-crescencio_04

www.henninglarsen.com

Vejby Strand Summer House by Henning Larsen Architects

Tabuenca + Leache - Parroquia San Jorge

Juan Carlos Quindós de la Fuente on Behance

studio velocity - House in Chiharada (model)

Architecture

studio velocity — House in Chiharada — Immagine 14 di 18 - Europaconcorsi

Outdoor Living spaces, Siu Siu – Lab of Primitive Senses / DIVOOE ZEIN Architects, Taipei, Taiwan

Siu Siu – Lab of Primitive Senses / DIVOOE ZEIN Architects

Divooe Zein Architects Siu-Siu _ Lab of primative senses

jose cruz ovalee campus adolfobanes - Pesquisa Google

Image 5 of 24 from gallery of Adolfo Ibañez University / José Cruz Ovalle y Asociados. Photograph by Roland Halbe

Wooden extension with CLT beams, including roof terrace, to reorganize interior circulation. Project in Brussels Belgium by NPLUSN Architecten

Wooden extension with CLT beams, including roof terrace, to reorganize interior circulation. Project in Brussels Belgium by NPLUSN Architecten

Pinterest
Search