Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore 202 Ben, Club 202 and more!

A Stardust a Club 202-ben szántja fel a színpadot - Pénteken, a Snakeheart vendégeként!

„Oltalmad remélem” karácsonyi albumunkhoz járó ajándék belépőjegy a 2015. február 21-i budapesti Club 202-ben megrendezésre kerülő Hungarica koncertre érvényes, amely egy különleges dupla koncert lesz!

A sikeres jubileumi évad záróeseményeként, az Ismerős Arcok zenekar a Club 202-ben búcsúztatja, a számára oly sikeres 2014-es esztendőt. A közel 120 hazai fellépés és egy fergeteges - a Kongresszusi Központban megrendezett - születésnapi koncert méltó lezárása lesz az esemény, ahol a magyar rockzene legendás formációja lép színpadra az Ismerős Arcok előtt.

Az izlandi Skálmöld nem ismeretlen már a magyar koncertlátogatók előtt, hiszen a viking metal csapat szerepelt a 2011-es Heidenfest fesztiválon is, tavaly szeptemberben pedig a Finntroll és a Týr előtt játszottak a Club 202-ben.

Gondolj egy ausztrál rockzenekarra! Jó, nem ARRA, hanem egy másikra, aminek budapesti klubkoncertjének nagyobb realitása van! Igen, a megfejtés az Airbourne, ami tavaly nyáron már zúzott egyet az A38 Hajó... szervezésében a Club 202-ben, mert árvíz miatt el kellett költöztetni a koncertet.

Október 18.-án, szombaton a hazai és európai zenei színtér elismert Guns N' Roses tribute zenekaraként indult Hollywood Rose a Club202-ben tartja születésnapi koncertjét. Az őszi-turné nyitóállomásán fellép a zenekarral Szirota Jennifer is.

2014. december 29-én, hétfőn, a Club202-ben láthatja utoljára a közönség a Hollywood Rose zenekart az eddigi felállásban. 2015-től ugyanis Fángli Erik erősíti a zenekart a szólógitáros poszton. http://rockerek.hu/hollywood_rose_bemutatkozik_az_uj_gitaros_ev_vegi_koncert_december_29en_a_club_202ben.html

Európai turnéjának állomásai közé illesztette be a Club 202-ben megrendezésre kerülő Hard Rock Fesztivált Adam Bomb, az amerikai gitáros-énekes. A magyar basszerral, PG Marottal dolgozó rockzenész az elmúlt hónapokban többször is fellépett Magyarországon, sőt a Rocktükör interjút is készített vele.

December 10-én ismét hazánkban lép fel a hazánkban gyakran megforduló folk metalos svájci Eluveitie. Mint nemrég kiderült, a Club 202-ben már nem Päde Kistler fújja majd a sípot, illetve a dudát, ugyanis hat év és négy album után - a turné közben megváltak tőle.

Dupla szimfo-metal csajbulira készülhetünk november 7-én: ezen az estén mutatja be új albumát a Club 202-ben a Xandria, mely új énekesnőjével a műfaj legjobbjai közé küzdötte fel magát. Az est másik szereplője egy nemzetközi eredményekkel is dicsekvő hazai csapat: a Sorronia nemrég Tarja Turunen oldalán turnézott, és első albumuk kiadását egy olasz kiadó vállalta magára.