Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Station Geldrop, Station Werd and more!

Station #Geldrop is een spoorwegstation in het Noord-Brabantse Geldrop aan de spoorlijn #Eindhoven - #Weert. Het station werd geopend op 1 november 1913.

Station #Bedum is het spoorwegstation in het Groningse Bedum aan de spoorlijn #Groningen – #Delfzijl. Het station werd geopend op 15 juni 1884. De spoorlijn Groningen - Delfzijl werd aangelegd door het Staatsspoor.

Station #DenDolder is een spoorwegstation aan de #Centraalspoorweg in Den Dolder. Het station werd geopend in 1895 en heette tot 1 mei 1912 Dolderscheweg. Het huidige eilandstation werd geopend in 1914.

Station #Capelle #Schollevaar is een spoorwegstation in het Zuid-Hollandse Capelle aan den IJssel, bij de wijk Schollevaar aan de spoorlijn #Utrecht - #Rotterdam. Het station werd geopend in 1981. Dit station heeft twee sporen en twee perrons.

Station #Culemborg is een spoorwegstation aan de spoorlijn Utrecht - 's-Hertogenbosch. Het station ligt in het zuiden van de Gelderse stad Culemborg, aan de rand van industrieterrein Pavijen. Het werd geopend op 1 november 1868.

Station #Brummen is een spoorwegstation in het Gelderse Brummen aan de spoorlijn #Arnhem – #Zutphen. Het station werd geopend op 2 februari 1865.

Station #Boxmeer is een spoorwegstation in het Noord-Brabantse dorp Boxmeer. Het station, dat is gelegen aan de Maaslijn, is geopend in 1883. Het witte stationsgebouw van het type Hemmen is gebouwd in 1882.

Station #Dordrecht is het oudste treinstation van de Nederlandse stad Dordrecht en werd geopend op 1 januari 1872. Het ligt ten zuiden van het centrum, bij de negentiende-eeuwse schil.

Station #Doetinchem is het belangrijkste spoorwegstation in Doetinchem aan de spoorlijn #Winterswijk – #Zevenaar. Het station, van het type GOLS groot, werd geopend op 15 juli 1885. Het huidige stationsgebouw is van recentere datum

Station #Deinum is het spoorwegstation in het Friese Deinum aan de spoorlijn #Harlingen - Nieuwe Schans. Het station werd geopend op 27 oktober 1863. Het station kent een enkel perron voorzien van een abri en een kaartautomaat.