Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Hangbrug Van, 100 and more!

Hängeseilbrücke Geierlay

De Geierlayscheife. De langste hangbrug van Duitsland (net nieuw) midden in de Hunsrück. 360 meter lang en op het diepste punt 100 meter boven de grond. Deze hangbrug ligt dicht bij het plaatsje Mörsdorf. Uitsluitend voor wandelaars.

Puente Nuevo de Ronda

De Puente Nuevo (betekenis: nieuwe brug) in de stad Ronda, Andalusië in Zuid-Spanje is een stenen brug die als een van de drie bruggen de diepe kloof Tajo de Ronda met de rivier de Guadalevín overspant. Op bepaalde plaatsen is deze kloof 120 meter diep. De brug heeft een hoogte van 98 meter.

Exploring South West Ireland: Galway, Dingle & Cork

Eiffel.Duitsland. Wandeling nabij het plaatsje Kordel. De jammer genoeg in slechte staat verkerende 30 meter lange hangbrug met tussenplateau over de beek de Butzerbach is in die wandeling voor kinderen een grote attractie.

De Costa Tropical is een gebied gelegen in het zuiden van Spanje (Zuid-Andalusië), in de regio Granada en ligt tussen de Costa del Sol en de Costa de Almería. De kustlijn is gelegen tussen de plaatsen Almuñécar en Almería. De Costa Tropical heeft talloze kleine strandjes en beschutte baaien met kristalhelder water. Het is lang niet zo toeristisch als zijn grote buurman, de Costa del Sol maar meer dan de moeite waard. Zeker voor rustzoekers, natuurliefhebbers en duikers.

Pulvermaar im Geopark Vulkaneifel