Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Trend2 Ben, Egy Kis and more!

Egy kis vidámkodás: Boom! gyerekruha fotózás a Trend2-ben - werkvideó

A Mystic Day új kollekcióval várja a kereskedőket a Trend2-ben!

Gyönyörűséges az új Rinascimento kollekció! Keresd a Trend2 1097. számú üzletében!

Szeretnél még 1-2 ruhadarabot a nyaralásra? Nézz be a XOXO üzletbe a Trend2-ben, -30%-kal várnak

A Masca őszi kollekciója már a boltokban! Ha kereskedő vagy, irány a Trend2!

Megérkezett a német SOCCX női divatmárka őszi kollekciója! Ugyanolyan mint mindig: kiváló alapanyagok, apró részletek. Sportos, nőies, elegáns. Az élet minden területén aktív nők divatja! Várnak minden érdeklődőt és kereskedőt a SOCCX Trend2-2041-es üzletben.

KERESKEDŐKNEK SZÓLÓ AJÁNLATUNK Elindult az előrendelési időszak az új női márka ruháira. Olimara – a rózsa márkája … A spanyol márka, mely különleges, egyedi mintákkal, színekkel kombinált ruhákkal van jelen a divat világában. Ezúton szeretettel várjuk a viszonteladókat a Trend2 2066-os üzletében.

Megérkezett az őszi CAMP DAVID kollekció, kellemes őszi színekkel a hajózás és a víz szerelmeseinek! Várnak minden érdeklődőt a CAMP DAVID nagykereskedésbe a Trend2 2041-es üzletében.

Ha még nincs királylányos ruhád, itt az idő, hogy beszerezd! Ráadásul szuper áron! Irány a Deniz Paris üzlet a Trend2-ben!

Megérkezett a várva várt Allora őszi kollekció! Részletekért kattintsatok webshopjukba: www.allorabyzia.hu Shop: Trend2 2040 Budaörs Gyár u 2 (1047-es üzlet)