Explore these ideas and more!

Explore related topics

Téléchargez le catalogue et demandez les prix de Nodoo | wooden ceiling By nodoo, panneau pour plafonds suspendus en bois

Téléchargez le catalogue et demandez les prix de Nodoo | wooden ceiling By nodoo, panneau pour plafonds suspendus en bois

Nordea Headquarter – Oslo, Norway – Client: Nordea  Bank Norge – Architectural…

Nordea Headquarter – Oslo, Norway – Client: Nordea Bank Norge – Architectural Project: Zinc Interior Architects, Pilot Arkitekter (former To+To Arkitekter) – Lighting products: iGuzzini Illuminazione – Photo: ZINC - Thomas Gundersen

Britten-Pears Archive by Stanton Williams

Built by Stanton Williams in London, United Kingdom with date Images by Hufton & Crow. The Britten Pears Archive, Stanton Williams’ new passive archive building for the Britten–Pears Foundation (BPF), hou.

Check out this incredibly simple, low profile coffer ceiling detail. This build up was created with 1x4 S4S and our KB365 solid crown. • If you'd like to download these details for a future project, visit the Moulding Design Guide on our website and search for "Coffer 5"

Check out this incredibly simple, low profile coffer ceiling detail. This build up was created with 1x4 S4S and our KB365 solid crown. • If you'd like to download these details for a future project, visit the Moulding Design Guide on our website and search for "Coffer 5"

기둥, 벽, 천장이 맞닿는 부분에 간접조명 설치 >>> 경계 속까지 계속되는 느낌

기둥, 벽, 천장이 맞닿는 부분에 간접조명 설치 >>> 경계 속까지 계속되는 느낌

Living Rooms, Apartments, Galleries, Mudroom, Hotels, Lounges, Family Rooms, Flats, Front Rooms

Tavola Divergent Beams and Baffles Ceiling System Wins Interior Design Magazine Best of Year Award

Tavola Divergent by Hunter Douglas --- As part of the four new products released by Hunter Douglas under the Tavola beam and baffle ceiling series, the Divergent ceiling system allows configuration of

C’est dans le tout petit village autrichien Zwischenwasser que se trouve cette construction récente, nichée sur une colline. Le studio d’’architecture diet

Maison familiale à Zwischenwasser en Autriche par le studio d’architecture dietrick

//

It is pretty easy to implement your brilliant ideas. You can only choose which idea you like the most, then your basement would be the most comfortable living space.

Pinterest
Search