Explore Deo, Roll On and more!

Explore related topics

BIOBAZA NATURAL DEO ROLL-ON  U razdoblju od 16.08. do 31.08.2014. 25% popusta na Natural Deo Roll-On proizvode u DM prodavaonicama.

BIOBAZA NATURAL DEO ROLL-ON U razdoblju od 16.08. do 31.08.2014. 25% popusta na Natural Deo Roll-On proizvode u DM prodavaonicama.

Biobaza Natural Deo  Biobaza ovog ljeta pripremila je još jedno iznenađenje – ženske prirodne deo roll-on dezodoranse! Izaberite najdraži od čak pet mirisa u dm prodavaonicama po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 26,90 kn.

Biobaza Natural Deo Biobaza ovog ljeta pripremila je još jedno iznenađenje – ženske prirodne deo roll-on dezodoranse! Izaberite najdraži od čak pet mirisa u dm prodavaonicama po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 26,90 kn.

Pri kupnji Biobaza Feet (400ml) balzama za intenzivnu njegu nogu u dm prodavaonicama, u razdoblju od 16.-31.08., poklanjamo vam Pedilisse Soft spužvicu za njegu grube kože na dar.

Pri kupnji Biobaza Feet (400ml) balzama za intenzivnu njegu nogu u dm prodavaonicama, u razdoblju od 16.-31.08., poklanjamo vam Pedilisse Soft spužvicu za njegu grube kože na dar.

Biobaza Men  Mirisne note koje su vas osvojile u gelovima za tuširanje pretočili smo u novu Biobaza MEN liniju prirodnih dezodoransa koju sačinjavaju četiri neodoljiva mirisa.  Biobaza MEN roll-on dezodoranse potražite u odabranim dm drogerijama po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 23,90 kn.

Biobaza Men Mirisne note koje su vas osvojile u gelovima za tuširanje pretočili smo u novu Biobaza MEN liniju prirodnih dezodoransa koju sačinjavaju četiri neodoljiva mirisa. Biobaza MEN roll-on dezodoranse potražite u odabranim dm drogerijama po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 23,90 kn.

Biobaza Harmony Hair  Biobaza je svojoj ekskluzivnoj liniji Harmony pridružila dva proizvoda za njegu kose i vlasišta – Mješavina ulja za za njegu kose i vlasišta i prirodni šampon za kosu s jojobom. Zahvaljujući sastavu bogatom prirodnim uljima, idealni su za oštećenu kosu i osjetljivo vlasište. Biobaza Harmony Hair liniju potražite u dm drogerijama, MPC 59,90 kn (ulje), 44,90 kn (šampon)

Biobaza Harmony Hair Biobaza je svojoj ekskluzivnoj liniji Harmony pridružila dva proizvoda za njegu kose i vlasišta – Mješavina ulja za za njegu kose i vlasišta i prirodni šampon za kosu s jojobom. Zahvaljujući sastavu bogatom prirodnim uljima, idealni su za oštećenu kosu i osjetljivo vlasište. Biobaza Harmony Hair liniju potražite u dm drogerijama, MPC 59,90 kn (ulje), 44,90 kn (šampon)

PRESLIKAJTE BIOBAZA PROIZVODE I NA PINTERESTU  Od danas možete pronaći sve Biobaza proizvode i na Pinterestu. Ova platforma omogućava vam da se u nekoliko klikova upoznate s našim proizvodima te doznate sve što vas zanima. Proizvode za njegu lica i tijela, njegu protiv celulita, posebno osmišljenu liniju proizvoda za muškarce s aktivnim uglenom, Bestseller Sun liniju te nove Natural Deo roll-one, potražite sada i na Pinterestu.

PRESLIKAJTE BIOBAZA PROIZVODE I NA PINTERESTU Od danas možete pronaći sve Biobaza proizvode i na Pinterestu. Ova platforma omogućava vam da se u nekoliko klikova upoznate s našim proizvodima te doznate sve što vas zanima. Proizvode za njegu lica i tijela, njegu protiv celulita, posebno osmišljenu liniju proizvoda za muškarce s aktivnim uglenom, Bestseller Sun liniju te nove Natural Deo roll-one, potražite sada i na Pinterestu.

Exclusive Obnavljajuća krema s mimozom  Na police je stigla nova poslastica za njegu kože lčica, vrata i dekoltea! S 99% prirodnih sastojaka, ova energizirajuća krema razbuđuje umornu kožu, dajući joj svježinu i sjaj. Potražite je u dm drogerijama, MPC 69,90 kn.

Exclusive Obnavljajuća krema s mimozom Na police je stigla nova poslastica za njegu kože lčica, vrata i dekoltea! S 99% prirodnih sastojaka, ova energizirajuća krema razbuđuje umornu kožu, dajući joj svježinu i sjaj. Potražite je u dm drogerijama, MPC 69,90 kn.

Pinterest
Search