Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore these ideas and much more!

BIOBAZA NATURAL DEO ROLL-ON U razdoblju od 16.08. do 31.08.2014. 25% popusta na Natural Deo Roll-On proizvode u DM prodavaonicama.

Pri kupnji Biobaza Feet (400ml) balzama za intenzivnu njegu nogu u dm prodavaonicama, u razdoblju od 16.-31.08., poklanjamo vam Pedilisse Soft spužvicu za njegu grube kože na dar.

Obnavljajuća krema s mimozom 99% PRIRODNOG PODRIJETLA Ekstrakti mimoze i lista ružmarina čuvaju mladoliki izgled kože i štite je od štetnog utjecaja vanjskih čimbenika.

Spring Flowers 99% PRIRODNOG PODRIJETLA Opojan miris ruže i geranija ostavit e vas bez daha! Kožu obavija senzualnim romantičnim mirisom i štiti od iritacija.

Black Energy 99% SASTOJAKA PRIRODNOG PODRIJETLA Osjetite val svježine iz mirisnih zelenih listića! Snažne note pačulija i osvježavajuće mente, osiguravaju zaštitu od neugodnih mirisa.

PRESLIKAJTE BIOBAZA PROIZVODE I NA PINTERESTU Od danas možete pronaći sve Biobaza proizvode i na Pinterestu. Ova platforma omogućava vam da se u nekoliko klikova upoznate s našim proizvodima te doznate sve što vas zanima. Proizvode za njegu lica i tijela, njegu protiv celulita, posebno osmišljenu liniju proizvoda za muškarce s aktivnim uglenom, Bestseller Sun liniju te nove Natural Deo roll-one, potražite sada i na Pinterestu.