Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Toiletruimte Concept, Flush Concept and more!

Clou toiletruimte concept. Flush 1 fontein met Kaldur fonteinkraan. Quadria zeepdispenser, Look At Me spiegel met Shine On Me badkamerverlichting. De hangtoilet is afkomstig uit de First serie.

Clou - Flush concept toletruimte. Deze toilet heeft een hangtoilet uit de Flush serie evenals de fonteinkraan (Plus Version). Verder bevat deze ruimte een Look At Me spiegel, Sjokker zeepdispenser en badkamerverlichting uit Shine On ME serie, allen van Clou.

Clou concept toiletruimte met Flush hangtoilet en fonteinkraan van wit keramiek. De fonteinkraam is afkomstig uit de Freddo serie en de spiegel uit de Look At Me serie van Clou.

Clou bath findings - Mini wash me | mozaiek utrecht

Clou - Flush 4 fontein van wit keramiek. Deze toiletruimte is voorzien van wandgemonteerde Freddo fonteinkraan. De spiegel is uit de Look At Me serie en het ophangsysteem is van Hold Me serie.

Clou - Flush 1 fontein met Kaldur fonteinkraan. Deze toiletruimt eis aangekleed met een zeepdispenser en toiletborstel van Quadria.

Clou - Flush 5 concept toiletruimte. Deze ruimte is voorzien van een First hangtoilet. De hoekfontein is een Flush 5 en gemaakt van wit keramiek. De zeepdispenser is uit de Sjokker serie van Clou.

De leukste kinderkamer decoratie met de behangfiguren van @Gail Mounier POPPY

De gordijnen, De keuken!!!

Verf is van #PaintingthePast met de kleur #Calico.