Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Af and more!

Hvornår skal du male udvendigt træværk og klippe hækken? Der er meget at huske på som boligejer, og det kan blive dyrt og besværligt, hvis du glemmer den løbende vedligeholdelse af hus og have. Med Husets Kalender får du GRATIS hjælp til at holde styr på de vigtigste opgaver.

Den typiske murermestervilla har et rødt tegltag og en facade af røde mursten.

Tennis Havestol - Havestol i smart og moderne design. Havestolen er udført i gråt aintwood, som er et kunstigt materiale, der ligner og føles som træ, men som kræver et minimum af vedligeholdelse – det skal blot rengøres med vand og sæbe. Havestolen er en del af Tennis-serien, som er udviklet i samarbejde med den talentfulde designer, Thomas Alken, hvilket har resulteret i møblets æstetisk flotte og innovative design. Havestolen er desuden praktisk og kan nemt stables.

Umbria hjørneopstilling 14H er monteret med slidstærkt Beach betræk (100% Polypropylene). Umbria serien leveres i et utal af forskellige stoffer samt læder. Vælg imellem 30 forskellige opstillinger samt tilbehør i form af nakkestøtter, puffer og armpuder. Polstring: koldskum i sæde og polydun i ryghynder. Slidstyrke: 25.000 martindale. Lysægthed: 6. Vedligeholdelse: Vi anbefaler Guardian. Øvrigt: Ekskl. nakkestøtter og armpuder.

Gode trævinduer kan holde i mange årtier, hvis de vedligeholdes regelmæssigt.