Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Onderwijst Ze, Eigenaar Dat and more!

Mare Mare is een natuur elfje. Ze moedigt eigenheid aan en leert har eigenaar dat het leven loopt met vallen en opstaan. Ook onderwijst ze dat buiten spelen energieën balanceert. Ze heeft wat kruiden in de natuur verzamelt. Dit draagt ze bij zich om haar mens te ondersteunen en te beschermen.

Elf Cheryth, Cheryth wil haar mens motiveren om nate denken over hetgeen ze werkelijk wil. En ze wil haar aanmoedigen om dit zo veel mogelijk buiten te doen in de vrije natuur. Dit omdat ze daar de elfen, beter zult kunnen horen. Elfjes leven nu eenmaal graag buiten, tussen de bloemen of in de ongerepte natuur. Ook geeft ze adviezen over het helende effect van water en hoe dat in te zetten om emoties te zuiveren.

Elf Delija Deze Elf wil haar mens aanmoedigen om meer gebruik te maken van positieve affirmaties. Om situaties en gedachten naar een hoger plan te tillen. De rode Jaspis die ze bij zich heeft activeert en motiveert. Ook beschermt ze en absorbeert ze negatieve energie.

Deze vrolijke elven tante genaamd Cheney, draagt veel wijsheid in zich en stimuleert haar mens te letten op de magische manier waarop het universum met ons communiceert. Ze weet ook veel van de helende eigenschappen van bloemen, planten en kruiden

Elfje Elsa Elfje Elsa is een regenboogelfje. Ze staat in verbinding met de regenboog energie, de energie van het bloemen,-en plantenrijk en met aartsengel Metatron. Elsa waakt over haar mens en balanceert engerien om haar heen, waar nodig. Ze heeft een boodschap vanuit het bloemenrijk voor haar mens.

Elf Elenora, Elenora is een eigenzinnige, creatieve elf . Ze ging haar mens helpen en aanmoedigen om helemaal zichzelf te zijn! Ze zegt Jij bent geweldig dus wees aub jezelf! Laat je ware zelf maar stralen door creatieve expressie. Elenora nam de carneool mee die werkt op het tweede chakra en haar mens situleerd en activeert om stappen te zetten in de richting van de vervulling van haar dromen.

Elfje Ellifain, Ellifain is met een liefdevol bericht naar huis vertrokken. Ze bevordert eigenwaarde en zelfliefde. Ze vraag haar mens om haar innerlijke kind te koesteren

Miss Ruby Miss Ruby is een actieve elf. Ze geeft haar mens kracht, moed en zelfvertrouwen. Ze wil de ontvanger aanmoedigen tot het ondernemen van actie om de gewenste veranderingen te bewerkstelligen. Ruby gaf aan ergens centraal te willen hangen, daar waar je haar eigenaar goed kan zien. Zodat ze deze er regelmatig aan kan herinneren om actie te ondernemen. Met haar toverstaf neem zij zorgen weg. Ruby had ook een persoonlijke boodschap voor haar mens.

Elf Afa Afa leert haar mens dat de relatie met jezelf is de allerbelangrijkste in je leven is. Want als je je veilig en geliefd voelt (in jezelf) zullen al je relaties tot bloei komen en overvloedig zijn. Ze nam de tijgeroog mee om haar zelfvertrouwen versterken. Afa wou op een plek hangen waar ze veel contact met haar mens heeft (in het zicht dus:D). Het wit van mijn gewaad werkt zuiverend, De gouden accenten mogen haar eraan herinneren dat ze goud waard is.

Natuur Nimf Mawa Mawa is een natuur nimf, een nichtje van de elfen. Ze leert haar mens authentiek te zijn en dat daar niets mis mee is. In tegendeel, we hebben allemaal andere kwaliteiten en eigenschappen en dat is ook zo bedoelt. Het mooiste wat je kunt zijn is jezelf. Mawa want met een persoonlijke boodschap voor haar mens en nam de rozenkwarts mee. Rozenkwarts is universele liefde. Deze mooie zachte steen bevordert (eigen)liefde.