Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Kan Doden, Allen Gannett and more!

Brandend maagzuur of zuurbranden kan je leven erg beperken. Ontdek hoe je met 10 super tips maagzuurklachten kunt oplossen!

Brandend maagzuur is super vervelend. Daarom heb ik 24 tips die je kunt toepassen om van brandend maagzuur af te komen. Tips voor je dieet en levensstijl.

Overmatige winderigheid kan heel erg gênant zijn. Hier lees je over het waarom van scheten, waarom ze zo stinken, en natuurlijk de oorzaken en oplossingen.

Wanneer je bananen toevoegt aan de dagelijkse voeding, zie je alle geweldige voordelen van deze tropische vrucht. Deze heerlijke en super gezonde tropische vruchten zijn niet alleen nuttig voor de energie-boost, ze kunnen ook veel verschillende aandoeningen behandelen of voorkomen. Dit is waarom je bananen moet toevoegen aan je gezonde voeding, en minstens 2 bananen per dag eten.

Een Koreaans onderzoek dat 10 jaar duurde toonde aan dat regelmatig pinda's eten de kans op darmkanker bij vrouwen met 58% vermindert. Bij mannen verminderde de kans op darmkanker met 27%.

Maagzuurremmers bij te weinig maagzuur. Is dat logisch? Veel mensen gebruiken maagzuurremmers terwijl ze eigenlijk al een tekort hebben aan maagzuur. Verdiep je hier goed in en wees je bewust van de bijwerkingen hiervan. Lees meer op http://energiekevrouwenacademie.nl/maagzuurremmers-bij-te-weinig-maagzuur-is-dat-logisch/