Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Sau Cartea, Https Openlibrary and more!

coltul colectionarului sau cartea prin posta eseu: https://openlibrary.org/books/OL7243149M/McTeague

, oricît de suspect v-ar părea activismul lui Wiesel sau povestea vieții lui, mesajul unei cărți precum Noaptea rămîne. Singura recomandare pe care o pot face este să citiți cartea și să judecați singuri.

Va invitam sa votati cartea lunii noiembrie. Nu conteaza daca ati citit cartile sau nu, daca votati pentru ca va place titlul, coperta sau ati citit alte carti ale autorului. Cartea cu cele mai multe voturi este cea pe care o vom citi luna viitoare.

Watch 'The Shock Doctrine: The Rise Of Disaster Capitalism' -a must-see documentary ( subtitles in Romanian) / Documentarul „Doctrina şocului: Naşterea capitalismului dezastrelor” -după cartea jurnalistei canadiene Naomi Klein, el prezintă valul de crize, revolte, războaie, atrocităţi & crime produse în multe ţări de pe glob de aplicarea politicilor neoliberale, marca Milton Friedman, cunoscute şi sub denumirea de “consensul de la Washington”, “doctrina şocului” sau “capitalismul…

Este cartea pe care trebuie sa o cititi atunci cand va e dor de mare, cand vreti sa visati la ceva nou, cand cel de langa voi e departe sau sufletul va este gol. Va va umple de bucurie!

Cameleonul - Eric Carle: Varsta:0-6 ani; Perfecta pentru invatarea culorilor si a animalelor. Cameleonul isi schimba culoarea, dar acesta este mai special, el se poate transforma, poate deveni mai mic sau mai mare. Ar putea deveni mare ca un urs polar, elegant ca un flamingo, iute ca un cerb sau puternic, de ce nu, ca un elefant. Ar putea fi câte puțin din toate animalele. Ce minune! Prin formatul sau cartea poate deveni o adevarata jucarie pentru micutii copilasi.