Explore Scouts, Om and more!

Explore related topics

De woudlopers uit Borger gaan zaterdag 17 september tussen 09:30 en 12:00 langs de deuren in Borger. Alle welpen en scouts gaan op pad om loten te verkopen voor de nationale scoutingloterij. Naast dat u hele leuke prijzen kan winnen, kunnen ze als scoutinggroep geld inzamelen voor activiteiten en materialen! Kopen dus!  Lees verder op onze website.

De woudlopers uit Borger gaan zaterdag 17 september tussen 09:30 en 12:00 langs de deuren in Borger. Alle welpen en scouts gaan op pad om loten te verkopen voor de nationale scoutingloterij. Naast dat u hele leuke prijzen kan winnen, kunnen ze als scoutinggroep geld inzamelen voor activiteiten en materialen! Kopen dus! Lees verder op onze website.

Onder toeziend oog van vele supporters vanaf de tribune in Eindhoven en via YouTube vanuit diverse huiskamers, heeft Rowan Keen zich op de 400 wissel van zijn beste kant laten zien op het Nederlandse kampioenschap in Eindhoven.  Lees verder op onze website.

Onder toeziend oog van vele supporters vanaf de tribune in Eindhoven en via YouTube vanuit diverse huiskamers, heeft Rowan Keen zich op de 400 wissel van zijn beste kant laten zien op het Nederlandse kampioenschap in Eindhoven. Lees verder op onze website.

Tijdens de feestelijke oplevering op maandag 23 januari om 10.00 uur, overhandigt wethouder Ton Souverein de sleutel aan de heer en mevrouw Robben. Met de 9 onder architectuur gebouwde energiezuinige en levensloopbestendige woningen gaf Hesco Bouw invulling aan locatie de Borgh aan de Schultestraat in Borger.  Lees verder op onze website.

Tijdens de feestelijke oplevering op maandag 23 januari om 10.00 uur, overhandigt wethouder Ton Souverein de sleutel aan de heer en mevrouw Robben. Met de 9 onder architectuur gebouwde energiezuinige en levensloopbestendige woningen gaf Hesco Bouw invulling aan locatie de Borgh aan de Schultestraat in Borger. Lees verder op onze website.

Freek Hoolsema, winnaar van het overall klassement 2016 van het Schutrups Loopcircuit, ging zondag ook aan de haal met de overwinning in de Schutrups Wintertrail. De Assenaar kreeg de zege overigens niet cadeau.  Lees verder op onze website.

Freek Hoolsema, winnaar van het overall klassement 2016 van het Schutrups Loopcircuit, ging zondag ook aan de haal met de overwinning in de Schutrups Wintertrail. De Assenaar kreeg de zege overigens niet cadeau. Lees verder op onze website.

Dat écht lekkere rookworst maken een professioneel vak van de slager is, heeft Keurslager Manfred Stiekema uit Borger bewezen. Zijn rookworst is tijdens de landelijke rookworstkeuring op 26 september van de Vereniging van Keurslagers opnieuw met het hoogst haalbare - goud - bekroond.  Lees verder op onze website.

Dat écht lekkere rookworst maken een professioneel vak van de slager is, heeft Keurslager Manfred Stiekema uit Borger bewezen. Zijn rookworst is tijdens de landelijke rookworstkeuring op 26 september van de Vereniging van Keurslagers opnieuw met het hoogst haalbare - goud - bekroond. Lees verder op onze website.

Mensen de poule-indeling van het evenement op Koningsdag is bekend. We verwachten de teams op 27 april om 11:30 voor de verdere inschrijving. Zorg voor een eenduidig tenue, goede zin en maak je klaar voor een feestelijk samenzijn!  Lees verder op onze website.

Mensen de poule-indeling van het evenement op Koningsdag is bekend. We verwachten de teams op 27 april om 11:30 voor de verdere inschrijving. Zorg voor een eenduidig tenue, goede zin en maak je klaar voor een feestelijk samenzijn! Lees verder op onze website.

Vishandel Jos in Borger is nu ook op de zondagen geopend. Voor een lekkere vis, kibbeling of haring kunt u op zondag tussen 14:00 en 19:00 uur terecht aan de Grote Brink 2B in Borger.  Lees verder op onze website.

Vishandel Jos in Borger is nu ook op de zondagen geopend. Voor een lekkere vis, kibbeling of haring kunt u op zondag tussen 14:00 en 19:00 uur terecht aan de Grote Brink 2B in Borger. Lees verder op onze website.

T Aole Ambacht Bakkerij in Borger is op zoek naar een leuke, flinke winkelhulp. Ben je 15 of 16 jaar en lijkt het je leuk om op zaterdag en in de vakanties bij ze te werken? Ga dan even bij ze langs in de winkel!  Lees verder op onze website.

T Aole Ambacht Bakkerij in Borger is op zoek naar een leuke, flinke winkelhulp. Ben je 15 of 16 jaar en lijkt het je leuk om op zaterdag en in de vakanties bij ze te werken? Ga dan even bij ze langs in de winkel! Lees verder op onze website.

Vandaag bezochten de peuters van peuterspeelzaal Pinokkio uit Odoorn en peuterspeelzaal het Hummelhonk uit Exloo de bibliotheek in Odoorn. Ook de groepen 1 en 2 van basischool de Weiert uit Odoorn, de Zweng uit Exloo en de Linderakkers uit Valthe kwamen genieten van de poppenvoorstelling die Poppentheater Inkipinki heeft gemaakt.  Lees verder op onze website.

Vandaag bezochten de peuters van peuterspeelzaal Pinokkio uit Odoorn en peuterspeelzaal het Hummelhonk uit Exloo de bibliotheek in Odoorn. Ook de groepen 1 en 2 van basischool de Weiert uit Odoorn, de Zweng uit Exloo en de Linderakkers uit Valthe kwamen genieten van de poppenvoorstelling die Poppentheater Inkipinki heeft gemaakt. Lees verder op onze website.

De brandweer van Borger werd zaterdagavond opgeroepen voor een brandmelding bij fietshandel Egbert Egberts in Borger. Omdat de locatie ook een verkoop en uitgiftepunt van vuurwerk is werden er meerdere blusvoertuigen ingezet.  Lees verder op onze website.

De brandweer van Borger werd zaterdagavond opgeroepen voor een brandmelding bij fietshandel Egbert Egberts in Borger. Omdat de locatie ook een verkoop en uitgiftepunt van vuurwerk is werden er meerdere blusvoertuigen ingezet. Lees verder op onze website.

Pinterest
Search