Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Ter Huurne and more!

Ter Huurne Hollandmarkt (Buurse) is een gezellig dagje uit voor het hele gezin.

Hooge Esch Buurse - pannenkoekenboerderij

Die „Haarmühle", ein weit über die Grenzen hinaus bekanntes und beliebtes Erlebnis-Ausflugslokal der besonderen Art, finden Sie unter schattigen Bäumen in reizvoller Auenlandschaft.

Clemens Lubberink Hoveniers is gespecialiseerd in de aanleg van allerhande tuinen. Ook voor het het onderhoud van uw tuin bent u bij Clemens Lubberink Hoveniers aan het juiste adres.

‘t Markslag’ is een chaletpark dat grenst aan het natuurgebied ‘Het Witte Veen‘. Het park is uitermate geschikt voor mensen die van wandelen en fietsen houden. Het park ligt in het bos en aan ‘de Buurserbeek‘, waarin gevist mag worden.

Rigtersbier wordt gebrouwen door brouwmeesters Maarten en Joris in het kleine Twentse dorpje Buurse nabij Enschede. De brouwerij is eigenhandig van de grond af opgebouwd en is de enige in zijn soort, nergens anders ter wereld bestaat een HERMS brouwerij van dit formaat.

Schotse Hooglanders Witteveen

Natuurvriendenhuis Den Broam

De Meene is een volledig door vrijwilligers gerunde organisatie. Wij exploiteren een groepsaccommodatie en een kleinschalige camping. Veel scholen, sportverenigingen en families hebben in de afgelopen jaren gebruik gemaakt van onze accommodatie, en veel gezinnen hebben een korte of lange vakantie doorgebracht op ons kampeerterrein. Wij hopen u binnenkort in Buurse te mogen begroeten!

Spontaan een weekendje weg? Dit huisje aan het strand kan iedereen betalen - Me-to-we