Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Vasco Is, Van Vasco and more!

De serie Bryce van Vasco is geïnspireerd op de geërodeerde kalk- en zandsteenformaties van Bryce Canyon. De Bryce verenigt een krachtig volume met pure elegantie, een intrigerende combinatie die diverse prestigieuze awards opleverde.

Designradiator Niva Soft van Vasco biedt volop gebruiksgemak door de thermostaatknop op heuphoogte. Deze is organisch in het geheel verwerkt en helemaal in lijn met de tijdloze look.

Met een plaatdikte van slechts 8 millimeter behoort de radiator ONI van Vasco met fraaie afgeronde hoeken tot de dunste in zijn soort.

Een luxe badkamer wordt pas echt een weelde met een warmwatervoorziening van Nefit op topniveau en vakkundig geïnstalleerd door Sanidrome.

Kan warmte spaarzaam én duurzaam zijn? Aangenaam om te voelen én mooi om naar te kijken? Stijlvol en toch budgetvriendelijk? De Comfort Collection van Vasco verenigt al deze kwaliteiten en voordelen in een uitgelezen assortiment van designradiatoren.

Handdoekradiator Malva van Vasco laat u volop genieten. Malva zorgt voor een behaaglijke temperatuur, is een waar plezier om naar te kijken en houden uw handdoeken heerlijk warm.

Elektrische vloerverwarming van Magnum is extra comfortabel in de badkamer, energiezuinig, geeft snel gelijkmatige warmte af en de vloer droogt snel op.

Met de cv-ketels van Nefit heb je extra snel warm water en extra veel warm water tegelijk.

Paneelradiatoren van Radson voorzien van een strakke voorplaat, geïntegreerde bediening, onzichtbare bevestiging en vakkundig weggewerkt leidingwerk.

De Vasco Zana verenigt een optimaal warmtecomfort met een tijdloze, transparante structuur.