Explore Izmir, Sunset and more!

Explore related topics

...

A checkered boxwood carved cubes, some with very white birch trunks, early spring for the fluorescent green shoots of boxwood . A simple design but very ingenious and design that can be admired in the Parc André Citroën (Paris ~ Cynthia Goodson ~

'Sistema de parches integrados' obtiene primer lugar en Concurso Cerros Isla - Corredor Verde San Bernardo,Lámina #01. Image Cortesía de Santiago Cerros Isla

Galería de 'Sistema de parches integrados' obtiene primer lugar en Concurso Cerros Isla - Corredor Verde San Bernardo - 12

'Sistema de parches integrados' obtiene primer lugar en Concurso Cerros Isla - Corredor Verde San Bernardo,Lámina #01. Image Cortesía de Santiago Cerros Isla

Bostanlı Footbridge in Turkey is designed for optimum sunset watching

Gorgeous Bostanlı Bridge doubles as public park, designed for sunset watching

Image 6 of 34 from gallery of Bostanlı Footbridge & Sunset Lounge / Studio Evren Başbuğ. Photograph by ZM Yasa Architecture Photography

Mobiliario para la Plaza del Milenio en Valladolid. EXR architectes - Noticias de Arquitectura - Buscador de Arquitectura

Another cool bench alternative - Valladolid, Spain Urban redevelopment of the Plaza del Milenio EXP ARCHITECTES

The project “the elastic limit” from the architectural and landscape firm “topio7” was awarded with the 1st Prize at the | Read More

The project “the elastic limit” from the architectural and landscape firm “topio7” was awarded with the 1st Prize at the | Read More

LA Winery: Location: 35860 Torbali/Izmir, Turkey Year of Construction: 2014 Architects: Kreatif Architects  Wood, stone, concrete are some of the material choices used on this modern winery in Turkey.

LA Winery: Location: 35860 Torbali/Izmir, Turkey Year of Construction: 2014 Architects: Kreatif Architects Wood, stone, concrete are some of the material choices used on this modern winery in Turkey.

Tuinontwerp openbare ruimte Justitiepaleis Antwerpen | Wirtz Landschapsarchitecten

Tuinontwerp openbare ruimte Justitiepaleis Antwerpen | Wirtz Landschapsarchitecten

Pinterest
Search