Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Polish Business, Data Transfers and more!

Április 7-én van az Egészség Világnapja és 1948-ban ezen a napon jött létre a WHO. Na de tulajdonképpen mi ez a szervezet és hogyan működik?

A világ talán legfurcsább tanulmányát amerikai tudósok készítették, méghozzá Floridában, és kiderül belőle: a nők fele vonzódik a halat tartó férfiakhoz.

Saját lábához varrták hozzá egy kínai munkás leszakadt kezét, hogy megmentsék azt. Ez nem egy új horrorfilm, hanem egy fantasztikus orvosi beavatkozás a való életből. Csak erős idegzetűeknek!

Az edzés boldoggá és egészségessé tesz, csak ne lenne olyan fárasztó! Tudósok azonban egy olyan hormont fedeztek fel, amely képes lemásolni az edzés testedre gyakorolt hatásait.

Tudtad, hogy a körmeid akár nem csak a stílusodról, de akár az egészségedről is árulkodnak? Ránézésre is majdnem olyan tuti diagnózist adnak, mint egy teljes vérkép.

Biztos, hallottál a közelmúlt borzalmas eseményeiről. De tudtad, hogy a terrortámadások még akkor is hatással van rád, ha több ezer kilométernyire történik?

A tudósokat régóta foglalkoztatja, hogy miért ússzák meg egyes bagósok az éveken át tartó dohányzást, és mások miért betegszenek bele - itt a legújabb kutatások eredménye

Diagnóstico precoz del Cáncer de Mama Toda la información en el Blog #CáncerdeMama Mes del Cáncer de Mama, sensibilización contra el cáncer de mama, mamografía, revisiones ginecológicas, ginecología

Sokan szeretjük az energiatakarékos izzókat, mert csökkentik az áramfogyasztást. Azt azonban nem biztos, hogy tudtad, hogy ezek az izzók veszélyeket tartogathatnak!