Explore The View, Switzerland and more!

Montagne

Villa Vals Architects: SeARCH & CMA Location: Vals, Switzerland Design: Bjarne Mastenbroek & Christian Müller >> Another view of this cooky house!

The House Inside a Hill - Villa Vals, Switzerland. The Interior is beautiful as well!

The modern hobbit hole. The House Inside a Hill - Villa Vals, Switzerland

Master Blaster Water Coasters, Dubai | 18 Of The Coolest Water Slides From Around TheWorld

Master Blaster Water Coasters, Dubai

Master Blaster Water Coasters, Dubai 18 Of The Coolest Water Slides From Around TheWorld

Hobbit Village, New Zeland

Sheep farm near Matamata, New Zealand used as the movie set location for the village of Hobbiton in the Shire, Middle-earth. After filming LOTR, the hobbit-holes were repurposed as sheep dwellings.

I cant even handle this home inside a hill. Yes, INSIDE.

Villa Vals is subtly out carved from an alpine slope in Vals, Switzerland. The unique design by SeARCH and Christian Müller Architects pr.

from low impact woodland homes

earth sheltered/bermed with cob construction.

Sonogno. Ticino. Svizzera. / Sonogno. Southern Switzerland.

Sonogno. Ticino. Svizzera. / Sonogno. Southern Switzerland.

This unique home called Villa Vals was built directly into the hillside in Vals, Switzerland. The design is by Christian Muller Architects and SeARCH. The home is located within walking distance to the famous thermal bath of Vals. You can book a stay in Villa Vals here.

house inside a hill villa vals switzerland by Christian Muller Architects and SeARCH.

Some great house ideas - 50 Stunning Homes Built Into Nature

50 Stunning Homes Built Into Nature

Yunak Evleri Cappadocia Cave Hotel (Urgup, Turkey): Yunak Evleri is a combination of six cave houses with a total of 30 private cave rooms dating back to the and centuries and crowned with a century Greek Mansion.

Die Architekturbüros CMA und SeARCH haben zusammen die Villa Vals geschaffen. Sie konzentrierten sich dabei auf die Frage, ob es möglich sei ein Haus in der alpinen Berglandschaft zu verstecken, ohne dabei auf die tolle Aussicht zu verzichten und für genügend Lichteinfall zu sorgen. Sie entschieden sich dafür einen Innenhof in den steil abfallenden Hang zu integrieren, der für eine Fassade und damit für die Möglichkeit Fenster einzubauen sorgt. Der Blickwinkel vom Gebäude aus ist leicht…

Architects CMA and SeARCH were focusing on the question if it would be possible to conceal a house in an Alpine slope while still exploiting the wonderful views and allowing light to enter the building when planing the Villa Vals.

Pinterest
Search