Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore 12Mm Dik, Van 12Mm and more!

Mijn fotowand! Een MDF plaat van 12mm dik op de muur geschroefd. De plaat in dezelfde kleur als de muur geschilderd zodat hij zo min mogelijk opvalt. Hierna met kleine spijkertjes de fotolijsten opgehangen. Scheelt me heeeel veel gaten in mijn strak gestucte muur:)

Houten planken. Houten planken gemaakt van Amazakoué 120x30x4 cm Beton van Stilleven uit een potje (Vivian Hann). Aan deze wandplanken zie je de boomschors nog zitten. Ze zijn gemaakt van Amazakoué, een tropische hardhoutsoort uit Afrika met een prachtige houttekening van licht naar donker. De planken zijn met metalen pinnen aan de wand bevestigd. De nis is behandeld met een betonstucmiddel waardoor het geheel een haast rauwe look krijgt. Op de planken staat een verzameling accessoires…

Plantenbak van pallethout op wielen, handig voor zowel op terras, in de tuin of in de huiskamer. De bodem is bekleed met tempex en de zijkanten met plastic.

Teksten op de muur met verwijzingen succesvolle projecten op het gebied van leefbaarheid, duurzaamheid. Eventueel quotes van mensen die mij geïnspireerd hebben (Eva de Klerk)

Interieurideeën | lekkere bank voor in de vensterbank Door bergiefam

vtwonen wooninspiratie grijsgroen op muur en "nephoek" door reep op volgende muur mee te verven