Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Net Als, Wil Net and more!

Egel wil net als haar vriendin Eend eitjes uitbroeden. Dan vindt ze een groen ei met stekels. Maar haar vriendjes zeggen dat daar nooit iets uit zal komen. Of kan het misschien toch wel? Er komt storm en het ei rolt weg. Als Egel het terugvindt, is het gebroken. Er steekt een kopje uit... Ontroerend verhaal dat bewijst dat alles kan, als je er maar in gelooft.

Hoe heet dat waterdiertje? Volg het schema en ontdek het zelf! Als je op het plaatje klikt, kun je de pdf downloaden naar je eigen computer.

Floortje, het varken, heeft het heel warm. Ze ziet de eenden vrolijk spetteren in het water. En hoewel het niet normaal is voor varkens om het water in te duiken, neemt Floortje een aanloop en... plons!

Er was eens een man en een vrouw. Ze woonden in een klein maar gezellig huisje. Hun vurigste wens was om een kindje te krijgen. Maar vele ja...

'Anton kan toveren’ was prentenboek van het jaar 2009. Anton heeft een toverhoed, die net iets te groot is. Hij probeert een vogeltje weg te toveren, de hoed zakt over zijn ogen en het vogeltje is inderdaad weg! Kinderen zullen dit een geweldig verhaal vinden, omdat zij zien wat Anton niet doorheeft – namelijk dat het vogeltje gewoon wegvliegt!