Explore these ideas and more!

Goede website 2  Vormgeving - Heel erg strak vormgegeven, maar door de typische Google letters is het net niet saai. Navigatie - Heel goed, alles staat netjes naast elkaar in een duidelijk lettertype en duidelijke kleuren bovenaan de pagina. Informatie - Die krijg je pas als je iets in de zoekbalk typt!

Goede website 2 Vormgeving - Heel erg strak vormgegeven, maar door de typische Google letters is het net niet saai. Navigatie - Heel goed, alles staat netjes naast elkaar in een duidelijk lettertype en duidelijke kleuren bovenaan de pagina. Informatie - Die krijg je pas als je iets in de zoekbalk typt!

Goede website 4  Vormgeving - Strak. Door dat plaatje met die connectie's op de wereld zie je meteen dat het een social media website is. Navigatie - Je wordt snel op weg geholpen door meteen aan het begin nogal groot de inlog en registratie pagina neer te zetten. Informatie - Staat er overzichtelijk en goed leesbaar op.

Goede website 4 Vormgeving - Strak. Door dat plaatje met die connectie's op de wereld zie je meteen dat het een social media website is. Navigatie - Je wordt snel op weg geholpen door meteen aan het begin nogal groot de inlog en registratie pagina neer te zetten. Informatie - Staat er overzichtelijk en goed leesbaar op.

Lelijke website 4  Vormgeving - Erg saai met veel wit. Weinig aandacht aan besteed. Navigatie - De verschillende afdelingen hebben veel te lange namen. Informatie - Staat bijna niks op. Het lijkt net een witte vlakte.

Lelijke website 4 Vormgeving - Erg saai met veel wit. Weinig aandacht aan besteed. Navigatie - De verschillende afdelingen hebben veel te lange namen. Informatie - Staat bijna niks op. Het lijkt net een witte vlakte.

Website van IKEA gemaakt met Moqups.

Website van IKEA gemaakt met Moqups.

Goede website 1  Vormgeving - Vind ik mooi gedaan met dat geel en het grote potlood. Navigatie - Heel duidelijk in een strak lettertype en groot aangegeven. Informatie - Staat niet veel op, maar dat is waarschijnlijk te vinden onder de kopjes erboven.

Goede website 1 Vormgeving - Vind ik mooi gedaan met dat geel en het grote potlood. Navigatie - Heel duidelijk in een strak lettertype en groot aangegeven. Informatie - Staat niet veel op, maar dat is waarschijnlijk te vinden onder de kopjes erboven.

Goede website 5  Vormgeving - Is heel mooi. Modern, strak, en met bewegende foto's in hoge kwaliteit. Navigatie - Op zich goed, maar niet iedereen weet wat die afkortingen betekenen die erboven staan. Dit kan misschien beter. Informatie - Je zit direct dat het een autosite is door de mooie afbeeldingen. Dat geeft dus al genoeg informatie.

Goede website 5 Vormgeving - Is heel mooi. Modern, strak, en met bewegende foto's in hoge kwaliteit. Navigatie - Op zich goed, maar niet iedereen weet wat die afkortingen betekenen die erboven staan. Dit kan misschien beter. Informatie - Je zit direct dat het een autosite is door de mooie afbeeldingen. Dat geeft dus al genoeg informatie.

Goede website 3  Vormgeving - De vormgeving laat direct zien dat het een site is voor video's, door de vele video's  die te zien zijn. Door de achtergrond wit te maken is het niet onoverzichtelijk of druk. Navigatie - Heel duidelijk aan de linkerkant en de zoekbalk is ook goed te vinden. Informatie - Is niet nodig, iedereen kent Youtube.

Goede website 3 Vormgeving - De vormgeving laat direct zien dat het een site is voor video's, door de vele video's die te zien zijn. Door de achtergrond wit te maken is het niet onoverzichtelijk of druk. Navigatie - Heel duidelijk aan de linkerkant en de zoekbalk is ook goed te vinden. Informatie - Is niet nodig, iedereen kent Youtube.

Lelijke website 1  Vormgeving - Veel te simpel met een eentonige blauwe kleur en irritante bewegende afbeeldingen. Navigatie - Doordat het zo druk is, kun je niks gemakkelijk vinden. Informatie - Veel te grote lap tekst op een pagina, wat het ook onoverzichtelijk maakt.

Lelijke website 1 Vormgeving - Veel te simpel met een eentonige blauwe kleur en irritante bewegende afbeeldingen. Navigatie - Doordat het zo druk is, kun je niks gemakkelijk vinden. Informatie - Veel te grote lap tekst op een pagina, wat het ook onoverzichtelijk maakt.

Lelijke website 2  Vormgeving - Irriterende herhalende afbeeldingen op de achtergrond. Navigatie - Het is veel te druk om alles goed te kunnen vinden. Informatie - De meeste tekst is gewoon onleesbaar. Erg slecht.

Lelijke website 2 Vormgeving - Irriterende herhalende afbeeldingen op de achtergrond. Navigatie - Het is veel te druk om alles goed te kunnen vinden. Informatie - De meeste tekst is gewoon onleesbaar. Erg slecht.

Lelijke website 3  Vormgeving - Veelste simpel. Navigatie - Lelijk gedaan met simpele icoontjes. Niet overzichtelijk. Informatie - De steeds verschillende lettertypes zijn zeer irritant om alles makkelijk te kunnen lezen.

Lelijke website 3 Vormgeving - Veelste simpel. Navigatie - Lelijk gedaan met simpele icoontjes. Niet overzichtelijk. Informatie - De steeds verschillende lettertypes zijn zeer irritant om alles makkelijk te kunnen lezen.

Pinterest
Search